Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao___colombia_wallpaper_by_kerimov23_dcfo81s-pre.jpg

Bu haftanın kiliti sabır. 1 Ağustos itibariyle Copa America izinleri bitiyor. Dİagne ye 8 teklif var ise göreceğiz. Falcaoyu aldık mı göreceğiz. En geç 5 ağustosta savaşa bende katılırım çünkü benim bile sabrım kalmadı. Yönetimden ne tatmin edici bir açıklama nede bir hareket var. Perde arkasında neler yaptıklarını bilemiyorum ama açıklamalar çok amatör. Koskoca transfer döneminde 2 yada 3 defa kamera karşısına geçtiler ve içi boş. İnşallah iyi olur

Trabzonspor, Liverpool ile sözleşmesi sona eren Daniel Sturridge'i imza aşamasına getirdi. Bordo-mavililer, 29 yaşındaki golcüye 3 yıllık sözleşme + imza parası teklif etti. (@Sabah)

Trabzonspor, Liverpool ile sözleşmesi sona eren Daniel Sturridge'i imza aşamasına getirdi. Bordo-mavililer, 29 yaşındaki golcüye 3 yıllık sözleşme + imza parası teklif etti. (@Sabah)
Trabzon sturridge'ı alsın kendimi ortak kullanıma açıyorum.

Emin ol aylardır Falcao ile uğraşmıyorlardır sadece. Falcao haberi medyaya sızan ve medyanın ilgisini alakasını çeken bir isim olduğu için sürekli o gündeme geliyordur. Adamlar tek bir isim ile tiraj yakalıyorlar... Aylardır sadece Falcao ile uğraşılmış olsa Seri ile ne zaman görüşüldü nasıl alındı değil mi?
Seri, gercekci olalim, Drogba ve Babel sayesinde alinabildi. Banega'nin pesinde kosarken Seri'yi almak beni acikcasi sasirtti cünkü ayni tip oyuncu degiller.

Seri bence kisa vadede gelisen bir firsat transferi oldu ve beklenenden cok iyi bir firsat (maliyet olarak).

Seri, gercekci olalim, Drogba ve Babel sayesinde alinabildi. Banega'nin pesinde kosarken Seri'yi almak beni acikcasi sasirtti cünkü ayni tip oyuncu degiller.

Seri bence kisa vadede gelisen bir firsat transferi oldu ve beklenenden cok iyi bir firsat (maliyet olarak).
Drogba'nın etkisi olduğu aşikar. Ama kulüp görüşmelerini de Drogba ve Babel yapmamıştır diye düşünüyorum. Yani yönetimin orada da bir emek harcadığını belirtmek istedim.

Drogba'nın etkisi olduğu aşikar. Ama kulüp görüşmelerini de Drogba ve Babel yapmamıştır diye düşünüyorum. Yani yönetimin orada da bir emek harcadığını belirtmek istedim.
Tabi ki yönetim bir emek harcamistir ama bu transfer cok uygun maliyetle gerceklestiyse bence aslan payi baskalarinda. Belli ki ciddi baglantilar kullanilmis burada yoksa bu paraya Seri'yi getiremezdik.

Zira paralara ragmen getirilemeyen örnekler cok: Pato, Alan vs. Korkum o ki, son anda yine sacma sapan bir transfer yapilacak. Diagne kalsin daha iyi öyle veya böyle adam lig tarihine gecti.

Ünal Karaman'in istedigi kule forvet degil ama anlasilan yine menajer transferleri var Türkiyede.

Biz Falcao'yu alamazsak muhtemelen Sturridge, Balotelli vs gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt