- 12 Haziran 2013
- 9.913
- 5.999
- 1.843
Renktaşım juve bizden hiç süre istemedi spinazolla gelirse veririz de bizde salak gibi bekledik.Biz bu olayı nerede yaşamıştık hatırlayanınız var mı?
Asamoah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaşım juve bizden hiç süre istemedi spinazolla gelirse veririz de bizde salak gibi bekledik.Biz bu olayı nerede yaşamıştık hatırlayanınız var mı?
Asamoah

Ciddi olarak rica ediyorum senden.Sıradaki nöbeti sen aç.
Hoca bırakmaz bence kalitesi ortada o kadar yüklemeye rağmen adamın koordinasyon bozulmuyor kafaya kesiyor topuMariano 1 sene daha kalacak haberi doğruysa
Oley![]()
porto ze luisi , aboubakar, marega falcaoyu ne yapacaklar..
Trabzon sturridge'ı alsın kendimi ortak kullanıma açıyorum.Trabzonspor, Liverpool ile sözleşmesi sona eren Daniel Sturridge'i imza aşamasına getirdi. Bordo-mavililer, 29 yaşındaki golcüye 3 yıllık sözleşme + imza parası teklif etti. (@Sabah)
Seri, gercekci olalim, Drogba ve Babel sayesinde alinabildi. Banega'nin pesinde kosarken Seri'yi almak beni acikcasi sasirtti cünkü ayni tip oyuncu degiller.Emin ol aylardır Falcao ile uğraşmıyorlardır sadece. Falcao haberi medyaya sızan ve medyanın ilgisini alakasını çeken bir isim olduğu için sürekli o gündeme geliyordur. Adamlar tek bir isim ile tiraj yakalıyorlar... Aylardır sadece Falcao ile uğraşılmış olsa Seri ile ne zaman görüşüldü nasıl alındı değil mi?
Drogba'nın etkisi olduğu aşikar. Ama kulüp görüşmelerini de Drogba ve Babel yapmamıştır diye düşünüyorum. Yani yönetimin orada da bir emek harcadığını belirtmek istedim.Seri, gercekci olalim, Drogba ve Babel sayesinde alinabildi. Banega'nin pesinde kosarken Seri'yi almak beni acikcasi sasirtti cünkü ayni tip oyuncu degiller.
Seri bence kisa vadede gelisen bir firsat transferi oldu ve beklenenden cok iyi bir firsat (maliyet olarak).
aynen satılacak olsa çoktan satılırdı
Tabi ki yönetim bir emek harcamistir ama bu transfer cok uygun maliyetle gerceklestiyse bence aslan payi baskalarinda. Belli ki ciddi baglantilar kullanilmis burada yoksa bu paraya Seri'yi getiremezdik.Drogba'nın etkisi olduğu aşikar. Ama kulüp görüşmelerini de Drogba ve Babel yapmamıştır diye düşünüyorum. Yani yönetimin orada da bir emek harcadığını belirtmek istedim.
Ünal Karaman'in istedigi kule forvet degil ama anlasilan yine menajer transferleri var Türkiyede.Trabzonspor, Liverpool ile sözleşmesi sona eren Daniel Sturridge'i imza aşamasına getirdi. Bordo-mavililer, 29 yaşındaki golcüye 3 yıllık sözleşme + imza parası teklif etti. (@Sabah)
Adam nereye tatile dönüyor? Zaten Agustos geldi, eger imzayi atacaksa direk antrenmanlara cikmali Agustostan itibaren.Adam imza atip eşinin yanına geri dönecek tatile bariz belli işte