Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yönetimin Diagne'yi zamanında satacağından emin olmadığım için Josef'in kiralanmasına ikna oldum. Bonservisiyle adam alabileceğimizin garantisi yok. pislik te olsa Josef defansif yönü güçlü bir dos. Donk ile yürümez o iş.

1564135670944.webp

Josef gelsin , Falcao gelsin , onyekuru gelsin benaga gelsin . Josefi bence imparator imparator istiyor

Dünya da bir sürü ortasaha oyuncusu varken.
Fenerin copune mi kaldık?

Sizin her şey sadece maç kazanmak mı?
GALATASARAY formasını giymesini miden nasıl kaldıracak?

Kaldı ki öyle extra bir oyuncu bile değil.
Gidip onyekuru gibi bir ortasaha kiralariz daha iyi.
Bana ne söylüyorsun birader git transfer görüşmesi yapanlara söyle bana sorarsan dediğin şeylerin hiç bir önemi yok benim için önemli olan takımın şu anki haline vereceği katkı dediğim gibi daha iyisi alınmayacaksa beklentileri karşılar o bölge de transferi taraftar yapmaz bu takımın hocası vs. yetkilileri var..

Burada monaco başarısızla sonuçlanan andre silva transferinden sonra hedefi mariano diaz olarak belirledi diyor. Betis de istiyormuş. Zidane da takımda şans vermeyi düşünmüyormuş Ama transferin çok zor olduğu belirtiliyor.

Mitroglu+Diagneyi yollayip forvet alip alternatifini Babel yapacaz, sol tarafta da Onyekuru oynayacak gibime geliyor. Babel+forvet sakatlanirsa bir kac macligina Onyekuru oraya gecer. Mitroglundan bir fayda gelecegini sanmiyorum. Kontenjani en iyi sekilde kullanmak lazim. Schalke Ahmet Kutucuyu kiralarsa onu alalim diyecegim ama elli tane adam kiralamanin anlami yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt