Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.228
- 42.969
- 3.748
Falcao porto'ya gider. Josef önceden porto 'da oynadı. Sazan gibi atlayıp üzülmeyelim.
Ne alaka josef şu an portoda mı oynuyor da görüşürüz yakında diyecek ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao porto'ya gider. Josef önceden porto 'da oynadı. Sazan gibi atlayıp üzülmeyelim.
@Adem Çakar reis berhandaya arap diyorBir yabanci alinca hemen yanina kanka transfer ediliyor neredeyse.
Misal:
Donk-Babel (Vatandas)
Falcao-Josef (Eski takim arkadasi)
Feghouli-Belhanda (Arap kankalar)
Mariano-Marcao (Sürekli beraber takiliyorlar)
Muslera-Nagatomo (Italya'dan biliyorlar birbirini)
Luyindama-Seri-Onyekuru (Afrika Triosu)
Garip Linnes haric herkesin kankasi var.
Hocam senin teorin için zamanda yolculuk yapılması gerekmiyor mu..Falcao porto'ya gider. Josef önceden porto 'da oynadı. Sazan gibi atlayıp üzülmeyelim.
Bir yabanci alinca hemen yanina kanka transfer ediliyor neredeyse.
Geçme nâmerd köprüsünden ko aparsın su seni, Yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan seni
Bu ikisi bazen okadar abartiyor ki müsait durumdaki arkadaslarina vereceklerine birbirini ariyorlar. Sezonun ilk yarisinda cok yaptilar bunu.@Adem Çakar reis berhandaya arap diyor
diagne karakterli bir oyuncu değil yav bildiğin şoparNe yalan söyleyeyim Diagne'den ikinci bir Donk vakası bekliyorum. Hatırlarsanız Donk ilk geldiği zaman epey bir eleştirmiştik. Hatta ben belki hayatta etmediğim küfürleri savurmuşumdur içimden. Ama resmen adam bizi fena yanılttı. Diagne'den de aynı atağı bekliyorum. Artık bu sene de bence sadece şampiyonluğa odaklanmak lazım. Belki iyice sıralar golleri seneye daha da çok paraya satarız. Önemli olan orta sahayı sağlam tutmak. Artık Diagne'yi besleyeceğiz yapacak bişey yok.
Misal:
Donk-Babel (Vatandas)
Misal:
Donk-Babel (Vatandas)
Haklısında gitmezse bu dingil yapacak bişey yok. Besleyip satacağız. Gönül ister ki tabi ki Falcao gelsin o kadar forma alıyoruz dergi aboneliği vs. Hakediyoruz yani. Ama artık gına geldi her sene bu transfer dönemlerinden. Bir de tabi senin negativ mesajların bitiriyor bizidiagne karakterli bir oyuncu değil yav bildiğin şopar
1. soytarlık yaptıgım yok 2. şuana kadar yangın tayfada ne yer aldım ne transferleri zorlamaya katıldım 3. her zaman kulübün menfaatlerini düşünüp adem vb yaşlı futbolcuların transferi yerine yedekte gençlerin kullanılmasını hep düşündüm sen benim nasıl düşündüğüm hakkında yorum yapamazsın 4. bu sözü şaka olsun ortam falcao mevzusundan gerildiği için yaptım 5. benim nerede takılıp nerede takılmicağıma sen karar veremezsin 6. beynin el verdiği için fazla konuşmicam iyi forumlarAl işte buraya niçin gelir bu adam. Sadece soytarılık yapmak için..
ondan sonra neden her sene revizyon yapıyoruz, neden borçlar azalmıyor..
bu tarz taraftarla çok normal bu durum.
Josef porto'yu evi gibi görüyor. Evimizde görüşürüz demek istemiş.Ne alaka josef şu an portoda mı oynuyor da görüşürüz yakında diyecek ?
Falcao flan gelmez. Gelmez ! Boşuna umutlanmayın.Hocam senin teorin için zamanda yolculuk yapılması gerekmiyor mu..
Rütben nereye kayboldu yav?Abv seninde andre silva bok vardi saglik testini gecemedin
Simdi forvet transferini bitirip topal mi josef mi tartisiyorduk
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi