Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne olsam ben de gitmem. 2,5m para, Istanbul gibi cillop gibi bir sehir, sampiyonlar liginde oynama firsati, sampiyonluk kovalayan bir takimin 1. forveti.

Schneiderlin Southampton&Everton ve Manchester United ile yaklaşık 400 resmi maça çıkmış EPL'nin önemli oyuncularından olmuş adam STSL'de son anda küme düşmekten kurtulmuş takım taraftarları tarafından beğenilmiyor ha :asd:

-------------Muslera----------
mariano luyindama marcao nagatomo

-----seri ----?????? ------belhanda
Feghouli ------falcao ----babel

sanki bu sezon 4-3-3 oynayacağız

Ayrıca "Türkiye kariyerinin tatil günleri olacaktır" lafı bugüne kadar rakiplerimiz tarafından Hagi, Drogba hatta Sneijder için kullanılmıştır. Hepsi de büyük katkı vermişlerdir. O yüzden ifadelerine dikkat etsen iyi olur

İfadelerime neye göre kime göre dikkat edicem? Dışarıdan gören Galatasaray klübü başkanı konuşuyor zannedicek. O bile şöyle konuşmaz zaten de. Bu benim kendi düşüncem. Objektif konuşunca senin gibi işsiz laleler tarafından kapı dışarı mı ediliyoruz? Milleti siyasetten, dinden soğuttunuz sıra futbola mı geldi? Çok iyi bilirim senin gibilerini bence tanımadığın insanlar hakkında yorumlarına sen dikkat et. Senin gibi lamerler ile aynı takımı tuttuğuma üzülüyorum.

Haftalar önce söylemiştim Comolli nin görev tanımında Galatasaray ın ilgilendiği tüm futbolculara teklif yapmak var diye kendileri yukarı çıkamıyorlar bizi aşağıya çekmeye çalışıyorlar

Josef diyonuz da bunların başkanı geçenlerde açıklama yaptı göndermeyeceğiz 2021'e kadar bizimle olacak diye.

Haftalar önce söylemiştim Comolli nin görev tanımında Galatasaray ın ilgilendiği tüm futbolculara teklif yapmak var diye kendileri yukarı çıkamıyorlar bizi aşağıya çekmeye çalışıyorlar
menajerler bize önerirken onlara da öneriyor
baska anlam cikarmaya gerek yok

Bu arada Schneiderlin sanıldığı gibi yumuşak bir oyuncu değil bilin istedim.. birkaç yorum görmüştüm bununla alakalı..

Ulan kime sen Galatasaray düşmanısın deseler hepsi de UEFA'yı alınca bayraklarla sokağa çıkmış, başka örnek yok. :asd:

Sizce gelirse 2 forvet mi gelir tek forvet mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt