Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe, Morgan Schneiderlin'in bedelsiz kiralanması konusunda Everton ile anlaşma sağladı. İngiliz ekibi, 29 yaşındaki futbolcunun 2.5 milyon euro'luk yıllık ücretinin tamamen karşılanmasını istedi. (
@HaberGlobal
)

Damien Comolli, Galatasaray'ın da gündeminde olan Morgan Schneiderlin için menajeri Pascal Boisseau ile görüştü. [Haber Global]

Hani diyoruz ya Falcao'ya o çok bu çok diye...Bu adamın az çok Monaco'da ne aldığını biliyoruz.Önceki kulüplerinde (Chelsea, ManU,Atletico Madrid hadi Porto'yu saymıyorum muhtemelen az almıştır) ne kadar paralara oynadı...Muhtemelen yüksek miktarlara oynamıştır.O halde bizden de 6m euro + bonuslar falan istemesi de gayet normal...Burda mevzu çok verdik az verdik normal verdikten öte "bizim çatımız budumuz Falcao'ya müsait mi?"

Patrik Schick'in temsilcisi Pavla Pasky, Trabzonspor'un teklifini reddettiklerini açıkladı. (Ajansspor)

Ne yalan söyleyeyim Diagne'den ikinci bir Donk vakası bekliyorum. Hatırlarsanız Donk ilk geldiği zaman epey bir eleştirmiştik. Hatta ben belki hayatta etmediğim küfürleri savurmuşumdur içimden. Ama resmen adam bizi fena yanılttı. Diagne'den de aynı atağı bekliyorum. Artık bu sene de bence sadece şampiyonluğa odaklanmak lazım. Belki iyice sıralar golleri seneye daha da çok paraya satarız. Önemli olan orta sahayı sağlam tutmak. Artık Diagne'yi besleyeceğiz yapacak bişey yok.

O dediğinin olmasını ummak için Donk'un kişiliği ve Diagne'nin kişiliğini bi masaya yatırmak lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt