- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
Herkez calısıyo galiba forum boş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
linç listesine eklendisaçmalama bayan ne dedigini bil
Ffp bu haliyle kesinlikle ve kesinlikle A+ ve A seviye takımların daha da güçlenmesi,B+ VE B seviye takımlarınsa bu seviye takımlara yaklaşamayıp da makas daha da açılsın diye getirilmiştir.Pepe zu Napoli.(80 milyon) Millet ne kadrolar kuruyor insan imreniyor.
Bu ne ya herifler fıkra gibi...Fenerbahçe, Morgan Schneiderlin'in bedelsiz kiralanması konusunda Everton ile anlaşma sağladı. İngiliz ekibi, 29 yaşındaki futbolcunun 2.5 milyon euro'luk yıllık ücretinin tamamen karşılanmasını istedi. (
@HaberGlobal
)
Abdurrahim Albayrak: "Biz mi Galatasaray'ın yöneticisiyiz, medya mı? Biz Diagne için 10 milyon euro verdik, medya 13 verdiyse bilemicem." (AA)
10 vermisiz sadece
Daniel Sturridgenin babasınımı alıyorlarmışSturridge Trabzonspor ?

Tam benim mizah
Alttan üstten klüpten çıkan para 10 işte. Zaten biz kap a mecbur bildirmek zorundayız bonuslar dahil. Bknz. Belhanda kap bildirimi.alttan 3m olabilir
Ne yalan söyleyeyim Diagne'den ikinci bir Donk vakası bekliyorum. Hatırlarsanız Donk ilk geldiği zaman epey bir eleştirmiştik. Hatta ben belki hayatta etmediğim küfürleri savurmuşumdur içimden. Ama resmen adam bizi fena yanılttı. Diagne'den de aynı atağı bekliyorum. Artık bu sene de bence sadece şampiyonluğa odaklanmak lazım. Belki iyice sıralar golleri seneye daha da çok paraya satarız. Önemli olan orta sahayı sağlam tutmak. Artık Diagne'yi besleyeceğiz yapacak bişey yok.