Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.131
- 72.764
- 5.188
Joseften leşMadem kiralık dos arıyoruz, ve yaşını önemsemiyoruz. Josef yerine fejsa nasıl olur? Benfica kiralık vermiyor mu idi onu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Joseften leşMadem kiralık dos arıyoruz, ve yaşını önemsemiyoruz. Josef yerine fejsa nasıl olur? Benfica kiralık vermiyor mu idi onu?
Evet ama kuşların dilinden kurtulamayızJosefin küfür videosuna baktım a...a ga derken küfür olduğunu hissedip no no no no diyor. Hoş değil ama imalı bir küfür yok bence
gurpegi ve ligue 1 hesabını takip et.gurpegi en büyük adaylardan birisi schenderlin dedi.hatta seri-shcnederlin baslıgı actı bunun için.ligue 1 hesabı da daha iyi isimler için shnederlini beklettiğimizi yazdı.josef ıcın baskan ve yönetici 2 kez acıklama yaptı.satmayacagız ve bırakmayacgaız diyeUlan nakamba cuellar schneiderlin wanyama en kotu banegali 3 lu OS derken josef ne lan
cidden mi?Hakem 60. dakikada maçı bitirdi.
Kayserispor 1-9 Freiburg (Maç sonucu)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adam instagramda portodan eski arkadası falcaoya mesaj atmıs bize yoruyolar,bi de takımıyla istanbul aktarmalı yolculuk yapan josef fatih hocayla görüşmüş futbol arenaya göre.telefon kabloları bu görüşme esnasında futbol arenadakilerin kıclarından geçiyomuş.ordan haberleri olmuşYangın tayfa v.s Josef De Souza düellosu var bugünde galiba.

Hakem 60. dakikada maçı bitirdi.
Kayserispor 1-9 Freiburg (Maç sonucu)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burada 73'de gol atmis Freiburg. Kayseri mac bittikten sonra bile gol yemeye devam etmisKayserispor ile Freiburg bugün iki kez hazırlık maçlarında karşı karşıya geldi. Müsabakalar 75'er dakikalık oynandı.
İlk maç: Kayserispor 0-2 Freiburg
İkinci maç: Kayserispor 1-9 Freiburg (İkinci maç 60. dakikada sona erdi)
Bence ikinci maçın 60. dakikada bitmesi iyi olmuş. Ayrıca bu türde bir maç olduğunu hatırlamıyorum. Garip olaylar.Kayserispor ile Freiburg bugün iki kez hazırlık maçlarında karşı karşıya geldi. Müsabakalar 75'er dakikalık oynandı.
İlk maç: Kayserispor 0-2 Freiburg
İkinci maç: Kayserispor 1-9 Freiburg (İkinci maç 60. dakikada sona erdi)