Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazırlık maçı sadece .... farklı da yenile bilirsin de 9 nedir yahu...

Rezalet

Ulan şu yedek için aldığımız oyunculardan bi emre mora içim ısınmıştı oda olmayacak herhalde kahretsin.

Freiburg 2 mac yapmis bugün. Kayseri maci 2x30 dakikaymis Freiburgun twitterine göre.

Ilk maclarida Kayserispora karsiymis ve 90 dakika sonra mac 2:0 bitmis

Bazı arkadaşlar kesin görüp profil fotoğrafına bile Emre Mor'u koyarken ben demiştim bu işte bir sorun var, bitse bekletmezlerdi diye. İşte yine bir gariplikler bütünü ve transfer iptal oldu. Ama transfer sezonu bitene kadar Fenerbahçe'ye gidebilir bu olaydan sonra. Fener sever böyle gereksiz transfer çalımlarını. Yazık gerçekten. Başkan bile çıkıp KAP bekliyoruz dedikten sonra o transfer olmadıysa bu transfer rezilliğidir. FFP olayı olmasa sırf o açıklamadan dolayı bonserviis neyse alınırdı ama şu anda onu da yapamıyoruz. Bakalım neler olacak? Her şeyi geçtim Celta Vigo'nun bonservis istediğini bilmiyor muydu Emre Mor?

Emre moru son saniye kadar bir yere satamazslar ise tekrar sormak gerekir.

Kiralık+ satın alma optionu ile anlaşılır.

Hocanin bi bildigi vardir diyenler nerede, demek hoca formayi josefe layik görmüs, size biat etmek düser

Not: bence josef kötü topcu degil, kimse gelmeyecekse en azindan josef gelsin, profesyonel dünyada bu tür seylere gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt