Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao bitmis ama Monaco'nun talepleri torpulenmeye calisiliyormus.

Haftaya da boş gececez gibi. Diagne gitmiyorsa da ön libero, yedek stoper, yedek kanat alınması şart. Özellikle lige bu kadar az varken takimin 6 numarası olmaması skandal.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olacağı söyleyeyim Kadro aynı kalır . Emre Mor ve orta saha kiralık gelir transfer kapanır

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

josıf fernandonun ancak ayakkabı bağcığı olur. onun gördüğü kulupleri de rüyasında belki görür. bunu fernando gitsin diyen biri olarak söylüyorum

şu maçın 90 dakikasını bulabilirsen izle yozıf fernandoyu hoş ediyor

Kayseriye 60 dakikada tecavuz etmisler (9-1) hakem maci erken bitirmis
İşin aslı şöyleymiş;
1564163291715.webp

Josef’i birakmaz araplar donk-selcuk ikilisi ile icimizden cozeriz ön libero mevkini.

Flamengolu Duarte zu Milan

hazirlik kampi yapiyoruz. 7 tane yuzde yuz oynayacak 11 oyuncusu yok.

orta saha gobegine yedekte lazim. taylan antalyali vardi unutuldu gitti. selcuk denen sopar izin aliyor kampta yok. olsada yok zaten. donk 1 devrelik topcu

adem buyuk niye alindi cozemedim. vitaminsizin teki.

ahmet calik denen dombili hala takimda. oynayinca sinirim bozuluyor.

en cok belhanda denen apachinin tatil yapmasi koyuyor bana

diagne denen hiyari satin artik canima yetti

falcao kopup gelsin artik. her gun ruyalarimiza giriyor

onu gectim yedek forvet alin ulan. ayin 7 sinde kupa macimiz var

neyse agva'dan herkese selamlar. plajlari tariyorum

Dinamik ayağı top yapabilen bir ön libero ve onyekuruyu takıma dahil edip 3 e 5 e bakmadan da diagneyi satıp ( o kazık girdi bi kere) ortalama bir forvetle bir an önce takım tamamlanmalı. Falcao malcao fantezisiyle uğraşmaya gerwk yok. Gerekirse babel de oynar forvwtte. İyi bir ortasaha olmadan falcao da olsa işe yaramaz.

Seri transferini hangi menajer yaptı acaba bizim beceriksiz iş bilmez iş bitiremez amatör yönetimin yapmadığı belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt