Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu azıcık mantıklı düşün valencia bir İspanyol kulübü ve İspanyada futbolcu maaşı vergileri %40 üstünde valencia değil bizim verdiğimizi yarısını veremez falcaoya
Ki falcao bu paralara oynamaz ayrıca adam cl de oynamak istiyor bütün kapılar bize çıkıyor falcao avrupada bizden başka kulübe gitmez gidemez

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valencia da CL'de bu sene.

Yahu azıcık mantıklı düşün valencia bir İspanyol kulübü ve İspanyada futbolcu maaşı vergileri %40 üstünde valencia değil bizim verdiğimizi yarısını veremez falcaoya
Ki falcao bu paralara oynamaz ayrıca adam cl de oynamak istiyor bütün kapılar bize çıkıyor falcao avrupada bizden başka kulübe gitmez gidemez

Valencia bildigim kadariyla CLe gidecek. Ama yanlis olabilirim. Falcao ya teklif goturduyse komik bir ucret onermemistir diye dusunuyorum. Ha Galatasarayinda bir oyuncuya yillik 7-8 verecegine inanmak istemiyorum.

Ha Falcao gelirse ne mi olur? Hollandanin göbeğinde sokakta çıplak koşarım sevincimden. Lakin rasyonel kalalim. Her gecen saat aleyhimize isliyor demekti derdim. En kisa zamanda cozelim artik

gamerioya net 3.5 veriyorlar falcaoya isteseler 5 verirler amma küçülttün sen de valenciayı he

he istemezler o parayı o yaşta adama vermek o başka
Bro adamlarda 500 bin euro bile değerli bizim gibi değiller 33 yaşında bir falcaoya hayatta bir avrupa kulübü 3m dan fazla vermez. Eğer falcao bizden başka avrupa kulübüne giderse SS al beni g*t et ama bak (bizden başka AVRUPA KULÜBÜ diyorum ona göre ;) )

Bro adamlarda 500 bin euro bile değerli bizim gibi değiller 33 yaşında bir falcaoya hayatta bir avrupa kulübü 3m dan fazla vermez. Eğer falcao bizden başka avrupa kulübüne giderse SS al beni g*t et ama bak (bizden başka AVRUPA KULÜBÜ diyorum ona göre ;) )

lan seni niye göt edeyim her alıntımı contest olarak mı algılıyonuz :D

adaş renktaşım benim ama gidebilir de yani

Sevilla'dan Banega'yı alamadık ama forvete bari El Haddadi'yi alalım. 3 tane forvetleri var zaten. Çok iyi 2.forvet olur.

Ne çalım var ne hız var ne doğru düzgün şutu var. Çöp olacağı açık ve net belli,allah kahretsin ya varya şu saçma sapan transferlerden bi vazgeçmiyoruz. Lan git şu 3.5 milyonu bari Emre Mor için gönülle Celta Vigoya ver

bu adam biraz trezeguet'i an
türüç geliyorsa feghouli satılmıştır. deniz türüç feghouli ile forma savaşına giremez ve yedek kulübesinde oturmak için galatasaraya gelmez. kayseride hali hazırda iyi para kazandığı söyleniyor.

türüç geliyorsa diagne de kalır büyük ihtimalle.

Bu takımda gidip 6 numara alacak kimse yok mu? Yahu bir adam gibip Falcao’yu alamıyor mu?

Ya kardesim 5 gun surmesin tamam da 45 gunde surmez yani. Bu takim alanla modesteyle anlasti ne oldu ? Tesekkur ettin geldin. Falcao olacak diye bisey yok. B plani yok gene. Bende isterim falcao yu kim istemezki boyle adami ama olmuyorsa zorlama sonunda uzulen gene taraftar oluyor. İşin en kötü yanida sonradan adam bulamamak
Ya geyik yapıyoruz da, söz konusu oyuncu elite bir oyuncuysa 45 de sürer 60 da.
Lan 300k bir daire satın alacaksın, emlakcisi bilmemnesi derken 2 ay sürüyor.
Haa b planı olması olayına katılıyorum, ama bizler bir şey bilmiyoruz, emin ol gazeteciler ve duyumcular da işkembeden sallıyor, belki bir plan-b var.
Hepsini görüp tecrübe edeceğiz yani. Ben en çok hocaya güveniyorum.

Trabzonspor, 29 yaşındaki Daniel Sturridge ile 3 yıllık anlaşma sağladı. İngiliz golcü kısa bir süre içerisinde Türkiye'ye gelecek. [A Spor]

Falcao valencia scheiderlin fenerle anlasti diye haberler var
Futbolarena ve haberglobal

ulan yapacağınız 2 tane transfer ya

cagneyi madem 10a aldık diye diretiyor apo bulsun bi tane peşin 10 veren klüp de sözde zararsız satsın ama yok illa 15 teklif bekliyorsunuz çünkü o 10un arkası da var

daha çok beklersiniz tabi 15 falan

Bu takımda gidip 6 numara alacak kimse yok mu? Yahu bir adam gibip Falcao’yu alamıyor mu?
Apo baskan gitti renkdas relaks.

85270df77fc0c2eaedc08b96dd76ccc3.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt