Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güclenecegimize gücsüzlendik. Bravo yönetim. 6 aydir buna mi hazirlanmistiniz yok efendim dünyanin her yerinden 15-20 topcu mu vardi listenizde?! Bravo!

Bide anlamadığım diğer takımlarda transferin söylentisi çıkıyor ertesi pat diye imzaya geliyorlar, biz inim inim inliyoruz arkadaş. Geldi mi gelcek mi oldu mu oluyo mu yok ucaga bindimi binmedimi karısı paylaşım yaptı mı ne yedi ne içti ....
Falcao yu ayrı tutuyorum, diğer tüm transferler de öyle

Bu takim deniz turuc e 3.5 milyon euro verebiliyorsa neden falcao gibi 1 adam icin hala 3 5 milyon icin ugrasiyor aklim almiyor ?

@Onur Yücel

Bugun forumda yangin havasi, var sence dogrumu?

biz yangin yapiyorsak, sikeciler ve kargalar ne durumda acaba?

kadro bence hala ligin en iyisi ama ŞL için yetmez. ŞL teee Eylül 15'te başlıyor. Esasında mevcut kadroda tek eksik 6 numara. Diagne'yi gerekirse doğru şekilde eğitip takımda tutarsan sorun kalmaz.

Diagne, bahsedildiği kadar kötü değil. Bjk'nin de o kadar büyük eksiği yok ama Fener'in durumu fecaat. 4-5 tane eksiği var hala.

Babel için söylediğimi Falcao için de düşünüyorum.

Böyle adamlar üç yıllık sözleşme, imza parası ve yüksek yıllık maaş isterler.

Kesinlikle alınmamalı. Hızlı bir oyuncu değildi ama son yıllarda gözle görülür şekilde yavaşladı. Şu yaşından itibaren çok daha hızlı bir düşüş yaşayacak.

İlk yıl sağlam katkı gösterse bile sonraki iki yıl maaş yükü çok koyacak. Toplam üç yıllık maliyetinin 18 milyon Euro’dan aşağı olmayacağını düşünüyorum.

Bu tip transferler Galatasaray çapında takımlar için çok yanlış. Genç ve ileride bonservis kazanabileceğin oyunculara yönelmelisin.
Falcao 3 yıl imzaladı diyelim.
GS bu 3 yılda 2 kere champ olacaksa ben fitim. Zaten maliyeti misliyle çıkıyor.

Babel için söylediğimi Falcao için de düşünüyorum.

Böyle adamlar üç yıllık sözleşme, imza parası ve yüksek yıllık maaş isterler.

Kesinlikle alınmamalı. Hızlı bir oyuncu değildi ama son yıllarda gözle görülür şekilde yavaşladı. Şu yaşından itibaren çok daha hızlı bir düşüş yaşayacak.

İlk yıl sağlam katkı gösterse bile sonraki iki yıl maaş yükü çok koyacak. Toplam üç yıllık maliyetinin 18 milyon Euro’dan aşağı olmayacağını düşünüyorum.

Bu tip transferler Galatasaray çapında takımlar için çok yanlış. Genç ve ileride bonservis kazanabileceğin oyunculara yönelmelisin.

Haklisin 3. yil cin veya araba satmak lazim

kadro bence hala ligin en iyisi ama ŞL için yetmez. ŞL teee Eylül 15'te başlıyor. Esasında mevcut kadroda tek eksik 6 numara. Diagne'yi gerekirse doğru şekilde eğitip takımda tutarsan sorun kalmaz.

Diagne, bahsedildiği kadar kötü değil. Bjk'nin de o kadar büyük eksiği yok ama Fener'in durumu fecaat. 4-5 tane eksiği var hala.

Iste bende ona diyorum, en az yangin yapan biz olmaliyiz. haftaya falcao durumu netlesir, seten ve naci aynisina dedi.

Bak goreceksin, eger falcao gelirse buralar BASKANIMMMM ABDUR REISS diye senlenir.

Schneiderlin iyi güzel de, gelirse takım çok yaşlı olacak. En azından DOS biraz genç olsa

_________Schneiderlin (29)
_______Seri(28) ___ Belhanda (29)
Feghouli(29)__ Falcao (33) ___Babel (32)

1 sene sonra orta saha + forvet hattı +30 olur.

Eee Naga ve Marinao da 21 değil...

malouda solak 15 numara clyi aldığı sezonun ardından trabzona geldi

sturridge solak 15 numara geçen sezon clyi aldı

hmmm

Emond basgani tanimiyorum ve hic izlemedim ama nedense bir michael frey reis havasi aldim :(

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Güclenecegimize gücsüzlendik. Bravo yönetim. 6 aydir buna mi hazirlanmistiniz yok efendim dünyanin her yerinden 15-20 topcu mu vardi listenizde?! Bravo!
Nasıl güçsüz olduk lan?
Geçen seneki kulübeye bak simdikine bak.
+Ndiaye gitti Seri geldi.
Diğer adamlar da aynı duruyor. Nasıl güçsüz oluyoruz geçen seneye göre?
Bir değişen, Onyekuru-Babel var ilk 11de.
Bir tek Fernando'nun yeri dolmuş değil ama geçen sene bir çok maçta Donk Fernando'dan kat kat iyiydi.

Son düzenleme:
Beşiktaş'tan Galatasaray'a flaş transfer çalımı! Forvete dünya yıldızı...

Akşam'ın haberine göre Son olarak Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Marsilya'da forma giyen İtalyan golcü Mario Balotelli, Beşiktaş'ın radarına girdi. Haberde; Abdullah Avcı'nın, Güven Yalçın'ı kanatta oynatmayı planladığı belirtilirken deneyimli teknik direktörün Burak Yılmaz dışında bir forvetin daha kadroda bulunmasını istediği vurgulandı.
Beşiktaş önce maaşları ödesin Burak onlara yeter de artar bile

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Schneiderlin iyi güzel de, gelirse takım çok yaşlı olacak. En azından DOS biraz genç olsa

_________Schneiderlin (29)
_______Seri(28) ___ Belhanda (29)
Feghouli(29)__ Falcao (33) ___Babel (32)

1 sene sonra orta saha + forvet hattı +30 olur.

Eee Naga ve Marinao da 21 değil...

feg
seri
belhanda
sinaderlin

gayet normal yaslar, yasli degil bence.

falcao
babel
Mariano
nagatomo

bunlar OK

Deniz türüçün transfer edilmesinin mantığını fatih hocanın taktik düzenlerini anlayan,denizi izleyen bi renktaş anlatabilir mi ? Nedir bu işin rengi

Iste bende ona diyorum, en az yangin yapan biz olmaliyiz. haftaya falcao durumu netlesir, seten ve naci aynisina dedi.

Bak goreceksin, eger falcao gelirse buralar BASKANIMMMM ABDUR REISS diye senlenir.

gelir gelmez bilmem de Diagne konusu öncelikle bir an çözülmeli. Tatili bitmeden gidecekse gitsin.. Yoksa uzaması ne ona, ne bize yarar.

Sen Falcao ve Emre Mor icin çingene pazarligi yapip, Deniz Türüç'e 3,5-4m önerdiysen (ki bizim yönetimden beklenmeyecek bir hareket degil) taraftar fena halde yangin yerine döndürür ortaligi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt