Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.
6cc1a6d029dbff83619dc1eafc46560d.jpg
Hahah beğendim, avatar mı yapsam

GSC de girmiş habereee.bu iş bitmiştir

FalcaooooOOOOOOooooooOoooooooooo

4b0e11a8f5db759479668740e5098a8f.jpg
80ea0a074861d3fd1d8ba82aa44c2d34.gif

O kupayı alsalar zateb transfer yapmalarına gerek yok.
Hem bayern hemde real-tottenham galibini elemek demek gerçekten iyi top oynamak demek.

Onun için kazanmamaları daha iyi.
Form tutmasinlar.
Oyuncular birbirine alışmasın
Ne alaka yau?
Biz şimdi Augsburgdan 4 yedik diye çöp muyuz?
Btw Hamzovic döneminde Jose R'guezlerle, Emre Çolaklarla Real Madrid'i hazırlık maçında maymun etmiştik. Ettik de ne oldu, rezalad bir sezon, Riekerink bey, istiklal marşı ve kapanış.

Ne alaka yau
Biz şimdi augsburgdan 4 yedik diye çöp muyuz
Btw hamzovic döneminde Jose R'guezlerle, Emre Çolaklarla Real Madrid'i hazırlık maçında maymun etmiştik. Ettik de ne oldu, rezalad bir sezon, Riekerink bey, istiklal marşı ve kapanış.
Ciddiye alma yav o herifi

Noldu şimdi geldi mi tekrar, bizim bu yöneticilere hocalara kızıyım he, beğenmeyin kardeşim onu bunu, gelmezse nolacak, başkan çıkar kap gelir der haftalar geçer, site olmadı der yönetici ne diyeceğini bilemez (devre arası) kendi kendimize yapıyoz yıkıyoz herşeyi, ya tutarlı olun ya susun

Ben bu yönetimin Samimiyetine inanıyorum da. Ya arkadaş hiçbir projeleri yok. 30 milyon Galatasaray taraftarı var, antremanı izlemeye gelen 30 bin taraftarı var bu gücü kullanmam için hiçbir çaba yok. Beynim yanıyor yeminle. Fener gibi dilencilik değil ama inanılmaz işler yapılabilirler. Hazır müşterin var ya, restaurant zinciri aç, Café zinciri aç ve 5-10 tane kendin aç diğerlerini isim hakkını komisyonla sat. Biz de starbucks yerine oraya gidelim. Ama nerdeeee bu vizyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt