Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.613
- 11.071
- 1.838
1Falcao
Samatta
Banega
Cuellar/Wanyama/Schneiderlin
Onyekuru
Emre mor
Mehmet özcan
Ertuğrul ersoy
38 gün içinde bunlardan kaçı gelir acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1Falcao
Samatta
Banega
Cuellar/Wanyama/Schneiderlin
Onyekuru
Emre mor
Mehmet özcan
Ertuğrul ersoy
38 gün içinde bunlardan kaçı gelir acaba
Hic birsey olmaz o adamlarin hepsi hazir bir iki hafta tempo yapsalar toparlarlar ama once adele dinlensin sikinti yokBen de onu diyorum işte Afrika kupası , Asya kupası , Amerika kupası falan hep bize denk geliyor topçularımızın çoğu hep buralardan olduğundan yaz hep sıkıntı oluyor bizim için.
Oo iyi iyi , Twitter'da da takip etmelisinKendisi beni çok sever. Özelden bana son dk bilgisini geçti.
Salliyor bence.Ersin Düzen Onyekuru şuanda gündem de değil diyor.
Ne diyim bilemedim.
Aklıma 4-5 tane siyahi ve ufak tefek sarışın bi hatunun olduğu resim caps gibi bişi vardı, o geldiAudi cub da şikecilerin stoperi sadik olacak he![]()

Ahmet duymasın , sinirli bir arkadaşKolpaları paylaşıp durmayın şurda boş boş.
Bir Falcao hayalimiz vardı.Onu da elimizden aldın.Geçmiş olsun.İsmi geçen diğer santraforlarla ilgili yorum yapmazsan seviniriz.Falcao h.o
Fatih Terim'den yönetime: "Acil 6 numara transferi."
Ben bu yönetimin Samimiyetine inanıyorum da. Ya arkadaş hiçbir projeleri yok. 30 milyon Galatasaray taraftarı var, antremanı izlemeye gelen 30 bin taraftarı var bu gücü kullanmam için hiçbir çaba yok. Beynim yanıyor yeminle. Fener gibi dilencilik değil ama inanılmaz işler yapılabilirler. Hazır müşterin var ya, restaurant zinciri aç, Café zinciri aç ve 5-10 tane kendin aç diğerlerini isim hakkını komisyonla sat. Biz de starbucks yerine oraya gidelim. Ama nerdeeee bu vizyon
morgan schneiderlin bana gordon schildenfeldi cagrıstırıyorMorgan Schneiderlin daha mi kotu?, ve serkan recber M'Vila daha iyi diyor.
Üstad -de'ler ve -la'lardan anlayamadım postu.Sniejder de oldu... Selçuk la Burak nasıl 3.5 milyona çıkarttılar sanıyorsun yıllık ücretlerini?