Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de onu diyorum işte Afrika kupası , Asya kupası , Amerika kupası falan hep bize denk geliyor topçularımızın çoğu hep buralardan olduğundan yaz hep sıkıntı oluyor bizim için.
Hic birsey olmaz o adamlarin hepsi hazir bir iki hafta tempo yapsalar toparlarlar ama once adele dinlensin sikinti yok

S.a. gol rekorlarını alt üst edip tüm dünyanın ilgi odağı haline gelen ve günde 8-10 adet teklif alan gol kralı forvetimiz Diagne’yi takımda tutma çalışmaları nasıl gidiyor?

Yav arkadaş o da sağdan soldan okuduklarını yazarak duyumculuk yapıyor. Yönetim den görüştüğü falan bir kaynağı mı var sanki? Tövbe tövbe...

Benim en sinir olduğum şey şu duyumculuk konusunda herkes birbirini takip ediyor. Birisi bir olay hakkında duyum da değil mantık yürütüyor ve herkes aynı şeyi yönetimin içinden birilerinden duymuş gibi yazıp takipçi kasmaya çalışıyor. Ne sosyal medyaymış arkadaş. :))))

Morgan Schneiderlin daha mi kotu?, ve serkan recber M'Vila daha iyi diyor.

Fatih Terim'den yönetime: "Acil 6 numara transferi."

Ben bu yönetimin Samimiyetine inanıyorum da. Ya arkadaş hiçbir projeleri yok. 30 milyon Galatasaray taraftarı var, antremanı izlemeye gelen 30 bin taraftarı var bu gücü kullanmam için hiçbir çaba yok. Beynim yanıyor yeminle. Fener gibi dilencilik değil ama inanılmaz işler yapılabilirler. Hazır müşterin var ya, restaurant zinciri aç, Café zinciri aç ve 5-10 tane kendin aç diğerlerini isim hakkını komisyonla sat. Biz de starbucks yerine oraya gidelim. Ama nerdeeee bu vizyon

Gerçekten öyle hazır isim var , hazır müşteri var , hazır harekete geçecek topluluk var firmalar milyonlar harcıyor bunlar için reklam için biz ise elimizdekini kullanmıyoruz tek gelir kaynağımız yıllık 3 5 milyon dolar nike'dan gelen forma parası.

Falcao hashtagi dünya gündemine girmese bari
Adamlar şimdi Falcao'yu bizim için olmazsa olmaz gibi düşünüp iyice işi inada bindirecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt