Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar yavaş yavaş fokurdamaya başladı. Sabır kalmadı, her an isyan çıkabilir

Haftaya neler neler olacak

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falcao gelmeyecek imkansız görüyorum bu transferi son güne kadar bekleyip yine Diagneyle devam ederiz yola.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkes gelebilir, ama gelmeyebilir de.

herkes gidebilir, ama gitmeyebilir de.

böyle yarım ağızla her yöne çekebileceğin açıklamalardan tiksiniyorum.

Ünal Aysal'ın getirdiği Drogba olmasa Seriyi de getiremezlerdi, hiç şüphem yok. Bunların çapı Adem, Şener, Ömer falan işte. Ve ya Kasımpaşa'nın çapsız forvetine bütün parayı gömmek.

İtin götune sokup sokup çıkardı başta taraftar olmak üzere, medya ve en kötüsü albayrak. Su saatten sonra kalacak olan diagne den bir yarar olmaz.
Kalma ihtimalini de görmüyorum zaten. Ama min 4 5m zarar ettirecek bu tavrımız.

Abdur beleşe yuruttugu icin bu işi yonetime bu hal tatli geliyor. Hem Abdur adamlarin evindeki patlamis lambasina kadar ilgileniyor diye okumuştum biryerde. Hal boyleyken profesyonel komite kurup milyonlarj bayilmak istemiyor yonetim. Ha Comolliye bakarak bence gayet iyi yurutuyoruz
Ne milyonu yav.comolli gibi kalpazan getirsinler demiyorum zaten aponun veya şükrünün altında çalışacak maaşlı,dil bilen,futbol bilgisi yüksek dinamik profesyoneller gayet rahat bulunabilir. Veya direk fatih hocaya bağlı da çalışabilirler

Başkanın herkes gelebilir, herkes gidebilir demesinin altında;
"Diagne'yi satamazsak Belhanda, Mariano vs. teklif geleni satarız" demek istemiş.

Umarım Marcao, Feghouli, Lyundama gibi adamları satmazlar.

Falcao transferinde bazi yanlislar var

Hem yönetim kaynakli hemde taraftar

Cumbur cemaat transfer görüsmesi yapiyoruz neredeyse 2 haftadir,bu sekilde olmamali gizli olmasi gerekiyor seri transferinde oldugu gibi

Basina düstü bu haber bu yönetimin hatasi,taraftarin hatasi ise asiri baski uygulamasi falcao konusunda

Aptallar sürekli asporda sturridgeyi niye falcaoyla bir tutmuyorsunuz diye soru soruyorlar.

Falcao konusunda ümitlerim azalıyor. Sanki Alan ikiyi yaşıyoruz. Belli ki gelmeyecek. Ve son hafta yine Başkan ve Abdürrahim bey "setılmınt " diye bir şeyler zırvalayacaklar.

İtin götune sokup sokup çıkardı başta taraftar olmak üzere, medya ve en kötüsü albayrak. Su saatten sonra kalacak olan diagne den bir yarar olmaz.
Kalma ihtimalini de görmüyorum zaten. Ama min 4 5m zarar ettirecek bu tavrımız.

Hayatındaki belki tek şampiyonluğu yaşayacak adam gelmiyor kutlamalara. Zarar ettirse ne olur. Faydası ne oldu ki. Diagne bırak futbolu ile saha içi disiplinsizlikleri bile yeter. Ederi kadar gitsin. FT sildimmi yemişim zararını. Diyecekler kulüp , FT yönetimde bu kulüp 664567 kat diagne parası kazandırdı.
Tarihimizde en iyi 20 maç ve taraftar coşkusu deseniz. 13-14 maç Grande yönetiminde olmustur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt