Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş bizde hakikaten iyi sabır var. Her sene her dönem aynı terane, biz de sanki farklı birşey olacak gibi bekliyoruz..

Onu bekledik olmadı , bu gelcek dedik 1 ay geçti sülalesine teşekkür edildi yine olmadı, forvetsiz bıraktınız takımı allahtan başımızda hoca vardı tolere edebildik ama bu sefer o falcao gelmesin, daha abdülü , şükrüyü savunursam 2 olsun..

Temas kurmuşsun, 3 haftadır görüşmeleri yapmışsın, taa monacolara gitmişsin, o zaman bu adam kampına gitmeyecek artık..

Sabır sabır yeter artık 6222, sanırım yangın tayfaya katılıyorum yavaş yavaş..
o kamyonun üzerinde bana da yer açın haftaya da bitmezse bu iş artık..

Daha ne yapacak?4 tane UCL kazandi. Yasi 30'a gelmedi mi? Yilda 22 milyon kemiksiz mi ne alacak. 3 yilda 66 milyon euro. Deli para. Gerci 22 milyon bana gore az.

Benim 1 ayda kazandığım parayı 22 dakikada kazanıyor. Yani adamın sıçarken bile benim maaşımdan çok para kazanıyor.

Cenk + Falcao çok daha iyi olur.

Falcao FFP'den kurtulana kadar golcümüz olur.
Cenk kiralanınca Diagne'den gelecek bonservis komple orta sahaya gömülür. Yabancı kontenjanında bir kişilik de yer açılır.
Kesinlikle öyle ama
Falcao..
Ne bileyim bazen hayal gibi geliyor
İnşallah olur ama çok bekledik.

Salı günü benim için kırmızı çizgi. Pazar gününden Eminönü'ne gidip tırpan, meşale bakınacağım.

cenk yedek forvet olacaksa Babel'e neden 10m euro gömüldü? Adem niye getirildi? Sanki birileri bile isteye kulübü zarara uğratmaya çalışıyor. Babel 11 için onyekuru yerine alındıysa asla onye'nin boşluğunu dolduracak bir adam değil. 33 yaşında kanat mı olur hiç? Ronaldo değil ya bu herif. Biz Feghouli artık kanat oynayabilir mi, temposu yeter mi diye tartışırken siz 3-4 yaş daha yaşlısını öbür kanata koyuyorsunuz. Bu kafayla bu sene patlarsak kimse şaşırmasın.

Şükrü Monaco’da değil miydi yav? Falcao ile birlikte kampa mı katılacak ne yapıyor bu adam?

yaz boyunca fatih hoca ahmet danasiyla vakit gecirdi. nerede bu luyindama kardesim adami hasta etmeyin ya

seriyi transfer ettik mi bi daha kontrol etsinler bence eleman ortada yok

belhanda eleneli kac zaman oldu herif daha gelmedi

kalecisi nerede..

Falcao çocukları için okul falan diyordu amerikayı bile seçebilir şaşırmam.

6 numara brezilya liginden biri değil gibi. lig orada çoktan başlamış. almak istediğimiz adam orada olsa en kısa sürede takıma katar, sakatlanma riskini yok ederdik.

istediğimiz 6 numara premier ligde ise, adam yedek bile olsa 8 ağustosa kadar beklemek ister. geldiğinde çok geç olur.

6 numara için ismi geçipte brezilya veya ingilterede oynamayan kim var? muhtemelen takıma o katılır.

beklemeyin yatin beyler gec oldu

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt