Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 numara ve santrafor transferi son gune kalir, o gun de kil döner bisey olur transferler olmaz, 6 nunaramiz ryan donk olur, santrafor da diagne-mitroglu.

Baska da bisey olmaz. Alıştık artık. Satmayı beceremeyen yonetimimiz var. Hic bir yonetim oyuncu satma isini beceremedi GS da.

Boşta 30 yaş üzeri futbolcu kalmadı sanırım. Transferi kapattığımıza göre.

Scout ekibi de 1 yıl boyunca Zurnafor’u izlemişler. Başka adam bulamadılar.

2 senedir şampiyon takımın ne doğru düzgün oyuncusunu satabiliyorsun ne de transfer yapabiliyorsun. Her seferinde aynı terane.

Bu bariyer sevdalısı yönetimle transferde hiç bir b.k yapamacağımızı anlamak için daha ne kadar rezil olmamız gerekiyor?

Yaklaşık 10-15 sayfa okudum adam falcao Portekize gitmiş geçmiş olsun yazıyor ulan adam kampına gitmeyecek mi ? Azıcık mantıklı düşününce avrupada bizim kadar para verecek takım olmadığını da idrak edebilirsiniz ayrıca bu adam daha geçen avrupada kalıcam dedi Amerika ya da gitmez e falcao ile anlaştığımızı da sağar sultan dahi duydu yani ortalığı yangına vermeyin. He bide cenk gelirse miss falcao+cenk direk lig kupası olur

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gençlik niye bu kadar ağlıyorsunuz? Tamam bizde rahatsızız hala eksik yerlerimiz var ama abartmaya da gerek yok. Falcao ve 6 numara gelecek. Hemde klas adamlar gelecek. Bu Falcao olur veya başkası olur onu bilemem. Basının da gazına gelmeyin. Ben forvet konusunda yada Falcao diyim çokta endişeli değilim. Seri kalitesinde adam alacağız. Ben bu Deniz Türüç konusunda hata yapacağımızı düşünüyorum. Hiç beğenmiyorum. Duran top kullanmaktan başka bir halta yaramıyor. İnşAllah gelmez.

Bizim acilen Diagne’den önce bu Mitroglou olayına bir çözüm bulmamız lazım.

Adam bu sene €2.600.000 para alacak.

Gördüğüm en pasif, gamsız, hareketsiz forvetlerden biri. Açıkçası hiç bir şekilde işimize yaramaz.

Bu yüzden hoca kendisinin yerine Muriqi transferini istiyordu.

Bu Yunanın bir an evvel gitmesi lazım.

Boşta 30 yaş üzeri futbolcu kalmadı sanırım. Transferi kapattığımıza göre.

Scout ekibi de 1 yıl boyunca Zurnafor’u izlemişler. Başka adam bulamadılar.

2 senedir şampiyon takımın ne doğru düzgün oyuncusunu satabiliyorsun ne de transfer yapabiliyorsun. Her seferinde aynı terane.

Bu bariyer sevdalısı yönetimle transferde hiç bir b.k yapamacağımızı anlamak için daha ne kadar rezil olmamız gerekiyor?
Koskoca Galatasaray’ı şampiyonlar liginde forvetsiz oynatmış bir yönetimden bir beklentide bulunmak hata aslında, birden seviye atlayacak değiller, 2 kelimeyi bir araya getiremeyen tipler.
“Galatasaray’a her an herşey gelebilir, her an herkes gidebilir” falan diye sırıta sırıta demeç veriyor bide antepli kebapcı.

Hep söylerim. Şampiyon olunca herkes unutuyor rezillikleri. Şampiyonluğu tek başına alıp bu vizyonsuzların götünü kurtaran da satmak için mobbing uyguladıkları Feghouli oldu işin komik yanı

Öyle bi yangın tayfı var ki adam hangi ülkeye gitse ordan bir takıma transfer ediyorlar.

Abdurrahim Albayrak’ın bugün açıklama yapacak olması bile işlerin kötüye gittiğinin bir göstergesi. Eğer her şey yolunda gidiyor olsaydı Apo’yu konuştururlar mıydı? Adam konuştuğu zaman olacak işi de bozuyor. Transferde s.çtık sıvama işi de Apo’ya kaldı.

Abdurrahim Albayrak’ın bugün açıklama yapacak olması bile işlerin kötüye gittiğinin bir göstergesi. Eğer her şey yolunda gidiyor olsaydı Apo’yu konuştururlar mıydı? Adam konuştuğu zaman olacak işi de bozuyor. Transferde s.çtık sıvama işi de Apo’ya kaldı.

Öyle bir muhabbet vardı dün akşam. Var mı gerçekten böyle bir durum?

Konuşacaksa harbiden iyi durumda değiliz.

Aynen, laf degil icraat yapardi isler yolunda gitseydi.

Diagne kalirsa sasirmam. Bence medyanin oyununa da geldi taraftarlar ama bunda yönetimin sucu cok ama cok büyük.

Bilmiyorum arkadaşlar ben de burada okudum Abdurrahim A’ ın bugün açıklama yada konuşma mı neyse işte öyle bir şey yapacağını. Kesin bir bilgim yok yanlış anlaşılmasın.

Albayrak bugün cikar da "biz çatne'den zok memnunuz, bizim degerli topcumuzdur, hodzamiz cok begeniyor" derse sasirmam :)

Kimseyi alamazsak bari Adebayor'u alalim yav 2 senedir bas bas bagiriyorum buradan, Diagne yerine onu alsaydik simdi onu satma derdimiz de yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt