Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Naingollan haberini Sabah ve Akşam gazeteleri girmiş. Muhtemelen tekrar bir girişim olmuş. Haydi sonucu hayırlı olsun

Mehmet Özcan’a herkes yetenekli ve iyi bir çocuk diyor. Takımı gençleştirmek ve yerli sayısını artırmak istiyorsak bunun gibi 3-4 tane oyuncunun çoktan takıma katılmış kamp yapıyor olması gerekiyordu.
Biz ne yapıyoruz? Şener, Adem, Jimmy peşinde koşuyoruz. Vallahi şaka gibi.

Bizim kulüpte , teknik heyet dışında transfer çalışmaları yapmamis yöneticiler. 2 senedir aynı acemilik.

En iyi 11 forvet,defans,kanat,orta saha oyuncunu sat, daha iyileri ile uğraşıp alamayinca piyasadaki oyuncuları kaçırıyorlar.
Sonra hayallerimiz var , hangi hayaller aleminde yönetim anlamıyorum. Ara transferde satarsin çünkü oyuncu ihtiyacı var bizimde paraya

Ozan,Gomis,oynasaydı tam sezon 13-14 aşağı satilmazdi. Hangi vasıfsız oyuncular 10-12 gitti .
Devre arasida belhandayi satarlar, oraya da feghouli kaydırılarak cozum bulurlar.

Avrupa da başarı,para bekleyen yönetim gerçekçi değil. FT ve taraftarların sağlam duruyorsa başarı geliyor.
Geçen sene unutmayın ateşi yakan FT idi, taraftar her ne olursa olsun desteği tam verdi.

A.albayrak ve diğerleri işlerini duzgun yapsınlar, geçen sene taraftar ayar verdi biraz. Bu senede aynı mevzular olursa isler değişir.

Seri transferi dışında 2 senedir yönetim iyi iş yapmış diyeceğimi oyuncu alınmadı.

Onyekuru,donk,lyundima,ozan,marcao,feghouli,linnes,nagatomo hep FT sayesinde olmuş transfer ve içerden çıkan.

Not: falcoa veya süper oyuncular alınması fikrimi değiştirmez.. örnek cok.

Guangzhou,Juventus,monoca vs almak istediğimiz oyuncuları için sorun hersey tamam di ama sonra ne dendi. Diğer takımlar mevkisini doldurmadan,ederini vermeden vermiyorlar.

Banega için gidiyorsun, Fernando yu veriyorsun. Hadi seri aliyorsun ama banega boş donuyorsun.

Nainggolan ismini servis ederek yine oyalayacaklar taraftarlari anlasilan.

Belli ki Falcao isi yatti veya yatmaya yakin.

Keske ikisi de gelse manyakkk bir takim oluruz ama ikisi de gelmez (40 yillik GS tecrübesi).

Hayaller Falcao Nainggolan gerçekler Diagne Topal.

Keske yanilsam, keskeeee.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt