Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseyi kimseyle kıyaslamıyorum. Fırsat transferi demişsin ben de sana fırsat transferinin ne olduğunu söylüyorum. Şu an ffp var, uefa kıskacı var. Öyle kafana göre Drogba Sneijder getiremezsin. O zamanlarda hiç bir kısıt yoktu. Boş konuşuyorsun
Neyi savunduğunu anlamadım, ŞL’de forvetsiz oynadık yahu bu yönetim yüzünden. FFP varsa ona göre plan yapacaksın. 3 ay önce 15 milyona aldıkları adamı, 5’e bile satamıyorlarsa uefa’nın suçu mu? Her transfer döneminde 1 topcunun götünde dolaşıp beceremeyip, takımın en önemli topcularını gönderip yerli çöplere para gömmeleri uefa’nın suçu mu

Deniz Türüç ü istemeyen arkadaşlar tam olarak açıklayabilir mi sebebini acaba. Mesela 2,5-3 m euraya alsak eğer para kalırsa iyi olmaz mı sizce de? Tabiki Falcao Cuellar EMre mor ve Yedek yerli stoper transferlerinden sonra

EPL'de transfer 6 Agusto'ta mi bitiyordu? En azindan Cagne o tarihten once satilsa da kasada para ile hazir olalim.

Deniz Türüç ü istemeyen arkadaşlar tam olarak açıklayabilir mi sebebini acaba. Mesela 2,5-3 m euraya alsak eğer para kalırsa iyi olmaz mı sizce de? Tabiki Falcao Cuellar EMre mor ve Yedek yerli stoper transferlerinden sonra
Sen türüç ün feg babel onyekuru veya mor'dan formayı alacağına inanıyor musun? Yada yedek kalınca sorun çıkarmayacağına?

transfer yapmayı bilmeyen yönetime takım emanet edilmez

Neyi savunduğunu anlamadım, ŞL’de forvetsiz oynadık yahu bu yönetim yüzünden. FFP varsa ona göre plan yapacaksın. 3 ay önce 15 milyona aldıkları adamı, 5’e bile satamıyorlarsa uefa’nın suçu mu? Her transfer döneminde 1 topcunun götünde dolaşıp beceremeyip, takımın en önemli topcularını gönderip yerli çöplere para gömmeleri uefa’nın suçu mu
Yoo ben yönetimi eleştiriyorum zaten. Sen ikide bir Sturridge’yi övüp Seri ne yapmış ki kim ki diyorsun. ŞL’de Donk arkasını dönene kadar 3-0 olur Topal’ı alalım diyorsun. Yorumlarında hiç bir mantık yok.
Yanlış forumdasın. Kaybedenler kulübü değil burası. Troll’lüğünü başka yerde yap.

Sen türüç ün feg babel onyekuru veya mor'dan formayı alacağına inanıyor musun? Yada yedek kalınca sorun çıkarmayacağına?
Birak sorun cikarmasini 3 Milyon Euro buna bayilsak , oyuncu satmamiz gerek ki elimizde al sat icin para olsun. Diagne satilirsa kac paraya gidecekde birde bunun icin 3 Milyon verelim burayi düsünen yok.

Şöyle doğru düzgün bir yönetim göremeyecek miyiz biz olm ya? Transfer yapan gelir hırsız, tefeci çıkar, kar yaptıran gelir transfer yapmayı beceremez. Erken yaşlanma sebebi bu kulüp.

Şu durumda bakarsak formayı alamayacağını söyleyebiliriz ama yabancı kuralında olası bir değişiklik için elimizi güçlendireceğini düşünüyorum. Ayrıca yanlış bilmiyorsam ortada da oynayabiliyor. Ben illaki deniz türüç demiyorum tabiki mesela mehmet özcan daha mantıklı olur. NE olursa olsun yerliye ihtiyaç var. Yarın lig başlayınca yine başlayacaklar kadroda yerli yok diye.

Yoo ben yönetimi eleştiriyorum zaten. Sen ikide bir Sturridge’yi övüp Seri ne yapmış ki kim ki diyorsun. ŞL’de Donk arkasını dönene kadar 3-0 olur Topal’ı alalım diyorsun. Yorumlarında hiç bir mantık yok.
Yanlış forumdasın. Kaybedenler kulübü değil burası. Troll’lüğünü başka yerde yap.
Laf kalabalığı yapıyorsun farklı mesajlarımı karıştırıp.
Topal > donk ve selcuk. Evet
Bedava Sturridge > bu yönetimin alabileceği en iyi forvet.
Seri için de ne yapmış kim ki demedim yalan söyleyip kıvırma. super yıldız transferi değil dedim. Sneijder ile aynı yaşta geldi CV’lerini kıyasla yıldız transferi görmek sitiyorsan dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt