- 23 Temmuz 2011
- 75.509
- 51.041
- 4.693
fakir düşüncelerden kaçınmak gerek
ruhumuza işlemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fakir düşüncelerden kaçınmak gerek
Neyi savunduğunu anlamadım, ŞL’de forvetsiz oynadık yahu bu yönetim yüzünden. FFP varsa ona göre plan yapacaksın. 3 ay önce 15 milyona aldıkları adamı, 5’e bile satamıyorlarsa uefa’nın suçu mu? Her transfer döneminde 1 topcunun götünde dolaşıp beceremeyip, takımın en önemli topcularını gönderip yerli çöplere para gömmeleri uefa’nın suçu muKimseyi kimseyle kıyaslamıyorum. Fırsat transferi demişsin ben de sana fırsat transferinin ne olduğunu söylüyorum. Şu an ffp var, uefa kıskacı var. Öyle kafana göre Drogba Sneijder getiremezsin. O zamanlarda hiç bir kısıt yoktu. Boş konuşuyorsun
Ne olmuş monaco’ya haciz mi göndermiş monaco krallığıFalcao, Monaco da yıllık 14 milyon euro kazanıyor. Monaco 3 e 5 e bakmadan elden çıkarmak isteyecektir.
Sen türüç ün feg babel onyekuru veya mor'dan formayı alacağına inanıyor musun? Yada yedek kalınca sorun çıkarmayacağına?Deniz Türüç ü istemeyen arkadaşlar tam olarak açıklayabilir mi sebebini acaba. Mesela 2,5-3 m euraya alsak eğer para kalırsa iyi olmaz mı sizce de? Tabiki Falcao Cuellar EMre mor ve Yedek yerli stoper transferlerinden sonra
Yoo ben yönetimi eleştiriyorum zaten. Sen ikide bir Sturridge’yi övüp Seri ne yapmış ki kim ki diyorsun. ŞL’de Donk arkasını dönene kadar 3-0 olur Topal’ı alalım diyorsun. Yorumlarında hiç bir mantık yok.Neyi savunduğunu anlamadım, ŞL’de forvetsiz oynadık yahu bu yönetim yüzünden. FFP varsa ona göre plan yapacaksın. 3 ay önce 15 milyona aldıkları adamı, 5’e bile satamıyorlarsa uefa’nın suçu mu? Her transfer döneminde 1 topcunun götünde dolaşıp beceremeyip, takımın en önemli topcularını gönderip yerli çöplere para gömmeleri uefa’nın suçu mu
Birak sorun cikarmasini 3 Milyon Euro buna bayilsak , oyuncu satmamiz gerek ki elimizde al sat icin para olsun. Diagne satilirsa kac paraya gidecekde birde bunun icin 3 Milyon verelim burayi düsünen yok.Sen türüç ün feg babel onyekuru veya mor'dan formayı alacağına inanıyor musun? Yada yedek kalınca sorun çıkarmayacağına?
Sen türüç ün feg babel onyekuru veya mor'dan formayı alacağına inanıyor musun? Yada yedek kalınca sorun çıkarmayacağına?
Laf kalabalığı yapıyorsun farklı mesajlarımı karıştırıp.Yoo ben yönetimi eleştiriyorum zaten. Sen ikide bir Sturridge’yi övüp Seri ne yapmış ki kim ki diyorsun. ŞL’de Donk arkasını dönene kadar 3-0 olur Topal’ı alalım diyorsun. Yorumlarında hiç bir mantık yok.
Yanlış forumdasın. Kaybedenler kulübü değil burası. Troll’lüğünü başka yerde yap.