- 1 Mayıs 2018
- 57.187
- 47.980
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne yüzünden kendi taraftarına söven şerefsizler vardı sosyal medyada filan, inş bu Diagne haberini okuyorlardır. Ee deveyi diken insanı seven yararmış.
süresi bitincefurkan reis, ozgurun bani nezaman kalkar
Sen de bu habere koşulsuz şartsız inandın yani?Diagne yüzünden kendi taraftarına söven şerefsizler vardı sosyal medyada filan, inş bu Diagne haberini okuyorlardır. Ee deveyi diken insanı seven yararmış.
Bak ben sana hayaller ve hayatların ne olduğunu göstereyim. Daha iyi anlaman için.Falcao fotoğrafı değil o, hayali bir karikatür resim.
Forma sponsoru:volvo
Forvet:falcao
Vs.
Forma sponsoru: yok
Forvet: adem büyük
Klasik Hayaller-hayatlar espirisi işte
Site Ali Naci'nin, Diagne'nin ne halt olduğu belli.Sen de bu habere koşulsuz şartsız inandın yani?
süresi bitince
buzlu suya sokuyor, ilaveten kumda calisma yaptiriyor. nagatomo, ömer bayram filan adeta götünden soluyorVideoya bakıyorum hala da şu bizim eski kondisyoner Yasin emanet gibi duruyor memurlukta 30.yılını doldurmuş sanki heyecan sıfır. Geçen sezon başının bomboş geçtiği o kadar belli ki. Bartali sadece fizik-kondisyon yüklemeleri değil, güç idmanlarına da bakıyor. Özellikle kum döktürüp adele kuvvetlendirme idmanları yaptırması çok değerli.
Bak ben sana hayaller ve hayatların ne olduğunu göstereyim. Daha iyi anlaman için.
HAYALLER
Ekli dosyayı görüntüle 52438
HAYATLAR
Ekli dosyayı görüntüle 52439
Kaynak Guily'nin astığı kramponFutbolculuğu döneminde Galatasaray'ın tekliflerini kabul etmeyen Ludovic Giuly'nin, sürpriz bir şekilde Radamel Falcao transferinde Cimbom'a yardımcı olduğu belirtildi.
GIULYYYYYYYY
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Benhun arkadaşınki bitmiş. Baska bir konuda gordum. Benhun ve Ozgur arasinda gectigine gore bu durum ikisininde cezasi birbirine yakin olmasi lazim diye dusunuyorum (icerigi pek bilmeden). Yani intuitif onunda cezasi yakinda biter bitmeli diye dusunuyorum.
Ama boyle bir ortamda tekrar yazmak istermi, ondan emin degilim. Sahsen ben yazmak istemezdim artik @Hakan Duztepe
Kaynak Guily'nin astığı krampon