Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne yüzünden kendi taraftarına söven şerefsizler vardı sosyal medyada filan, inş bu Diagne haberini okuyorlardır. Ee deveyi diken insanı seven yararmış.

Kasımpaşa başkanı Galatasaray’ın Diagne’ye parası yetmez diye açıklama yapınca apdul koşa koşa gidip kulübün anahtarını vermişti.
Bizim başkan da öyle bi açıklama yapsa çıkmaz mı acaba bi apdul daha

Falcao fotoğrafı değil o, hayali bir karikatür resim.
Forma sponsoru:volvo
Forvet:falcao
Vs.
Forma sponsoru: yok
Forvet: adem büyük

Klasik Hayaller-hayatlar espirisi işte
Bak ben sana hayaller ve hayatların ne olduğunu göstereyim. Daha iyi anlaman için.

HAYALLER
AEBDBA14-82AB-44C9-9740-8B6C65600422.webp

HAYATLAR
D410F12A-CF35-4237-9039-F99616CFB0FC.webp

Baskanim transferler hangi asamada?

Mustafa Cengiz: Geçme namert köprüsünden, ko aparsın su seni, yatma çakal yatağında, ko yesin aslan seni!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Benhun arkadaşınki bitmiş. Baska bir konuda gordum. Benhun ve Ozgur arasinda gectigine gore bu durum ikisininde cezasi birbirine yakin olmasi lazim diye dusunuyorum (icerigi pek bilmeden). Yani intuitif onunda cezasi yakinda biter bitmeli diye dusunuyorum.

Ama boyle bir ortamda tekrar yazmak istermi, ondan emin degilim. Sahsen ben yazmak istemezdim artik @Hakan Duztepe

Videoya bakıyorum hala da şu bizim eski kondisyoner Yasin emanet gibi duruyor memurlukta 30.yılını doldurmuş sanki heyecan sıfır. Geçen sezon başının bomboş geçtiği o kadar belli ki. Bartali sadece fizik-kondisyon yüklemeleri değil, güç idmanlarına da bakıyor. Özellikle kum döktürüp adele kuvvetlendirme idmanları yaptırması çok değerli.
buzlu suya sokuyor, ilaveten kumda calisma yaptiriyor. nagatomo, ömer bayram filan adeta götünden soluyor :D

Futbolculuğu döneminde Galatasaray'ın tekliflerini kabul etmeyen Ludovic Giuly'nin, sürpriz bir şekilde Radamel Falcao transferinde Cimbom'a yardımcı olduğu belirtildi.

GIULYYYYYYYY

Yaz transfer döneminde kadrosuna bir ön libero takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'la ilgili Fransız basınından gündem yaratan bir iddia geldi. Sarı Kırmızılılar'ın Empoli'nin Cezayirli futbolcusu Ismael Bennacer'i kadrosuna katmak için yoğun bir çaba harcadığı öne sürüldü.

(Fanatik)

Futbolculuğu döneminde Galatasaray'ın tekliflerini kabul etmeyen Ludovic Giuly'nin, sürpriz bir şekilde Radamel Falcao transferinde Cimbom'a yardımcı olduğu belirtildi.

GIULYYYYYYYY

Kaynak Guily'nin astığı krampon

Benhun arkadaşınki bitmiş. Baska bir konuda gordum. Benhun ve Ozgur arasinda gectigine gore bu durum ikisininde cezasi birbirine yakin olmasi lazim diye dusunuyorum (icerigi pek bilmeden). Yani intuitif onunda cezasi yakinda biter bitmeli diye dusunuyorum.

Ama boyle bir ortamda tekrar yazmak istermi, ondan emin degilim. Sahsen ben yazmak istemezdim artik @Hakan Duztepe

fazla yazmasina da gerek yok

sadece olumlu veya olumsuz yazsin yeter bizde ona gore bekleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt