Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri - Nainggolan Tandemini düşündükçe böyle oluyorum

4cc088eed0c1a92ac325954e8f241ba3.gif

Wanyama ve Schneiderlinin yanindaki PL adayi Elneny olabilirmi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Wanyama ilgimiz yok dedi aynen dediklerini aktarıyım size.
Plden 6 no-ligue1den 6 no-schneiderlin liste bu dedi.
İsim sordum vermedi ama wanyama yok dedi.
Falcao uğraşılıyor dedi hepsi bu kadar.İzinsiz yazdım umarım darılmaz.

(icerigi pek bilmeden) aslında kendi cevabını kendin vermişsin.

İçeriğini bilmeden yorum yapma o zaman. Böyle yazarken size masum gelen yazılarınız sürekli bizi zan altında bırakıyor. Konu içinde yüz defa yazıldı Özgür'ün cezası ayrı diye. Gene yazayım Özgür bize küfür ettiği için ceza aldı. Hem de ağır bir küfür. Yoksa Benhun sövdüğü için değil. Çünkü konu Benhu olunca forumda adalet timsali kesilen herkes küfürü meşrulaştırıyor. Amacım Benhun'u savunmak değil. Fakat biri duyum veriyor diye nasıl oluyorsa başka bir insanın ailevi değerlerine küfür edebiliyor. Ve bu forumda normal karşılanıyor.

Özgür konusundan çok sıkıldım kendisinin size küfür etmesi karşılığında çok istiyorsanız cezasını açalım. Size küfür etsin sonra duyum versin, alkışı tutarsınız sizde. İstediğini ortam oluşmuş olur.

Sakin rengo sakin. Ben asla zan altinda birakmadim sizi. Kendi aranizda bir duzen kurdunuz ve bunu en guzel sekilde muhafaza etmeye calisiyorsunuz. Bundada sizi 'tebrik-sikayet' konusunda hep tebrik ettim. Dedigim gibi, icerigi bilmiyorum. Simdi sen aydinlattin, tesekkur ederim.

Lakin sende forum ahalisini anla lütfen. Bu transfer sezonlarinda bilgi ariyor insan. Bunu kotu emellerine kullanan bircok sahte duyumcunun dolastigi yerde eli yuzu duzgun sadece birkac duyumcu kaliyor. Ozgur birkaç dogru duyum paylasti diye tutuldu aramizda. Mesele bundan ibaret. Hatasi neyse ceksin. O ayri

Elneny ile ilgilendigimize eminim. Çok eminim hemde.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Sakin rengo sakin. Ben asla zan altinda birakmadim sizi. Kendi aranizda bir duzen kurdunuz ve bunu en guzel sekilde muhafaza etmeye calisiyorsunuz. Bundada sizi 'tebrik-sikayet' konusunda hep tebrik ettim. Dedigim gibi, icerigi bilmiyorum. Simdi sen aydinlattin, tesekkur ederim.

Lakin sende forum ahalisini anla lütfen. Bu transfer sezonlarinda bilgi ariyor insan. Bunu kotu emellerine kullanan bircok sahte duyumcunun dolastigi yerde eli yuzu duzgun sadece birkac duyumcu kaliyor. Ozgur birkaç dogru duyum paylasti diye tutuldu aramizda. Mesele bundan ibaret. Hatasi neyse ceksin. O ayri
Sürekli nöbette bu konu dönüyor, bir olur iki olur sürekli aynı kişi üzerinden konu hakkında cevap veriyoruz. Nöbet konusu yıllardır var, her türlü bilgi filan dönüyor zaten. İlla duyumcuya filan ihtiyaç yok. Zaten çoğumuz burda bilgileri paylaşırken doğruluğunu süzerek buraya paylaşıyoruz. Şahsen bir kişiye muhtaç olunduğunu düşünmüyorum. Bilgi vermek isteyen kaynağını bize söyler bilgisini verir. Çocuk gibi arkasını güdecek değiliz. Burada bilgi paylaşıyorsa gelebilecek tepkileri de kestirmesi lazım.

Josef aslan dövmesi yaptırmış.Para ve İstanbul Geceleri sen neler yaptırırsın insanlara :D

Orgazm, uzun süreli cinsel uyarı sonucunda ulaşılan ve kişiye zevk veren fizyolojik ve psikolojik durum. Orgazm cinsel deneyimin en üst düzeyidir. Bu durum, genellikle erkeklerde cinsel boşalma; her iki cinste de kızarma, nefes ve kalp hızının artması, istemsiz kasılmalar gibi fiziksel etkilerle beraber görülür.

Orgazm, uzun süreli cinsel uyarı sonucunda ulaşılan ve kişiye zevk veren fizyolojik ve psikolojik durum. Orgazm cinsel deneyimin en üst düzeyidir. Bu durum, genellikle erkeklerde cinsel boşalma; her iki cinste de kızarma, nefes ve kalp hızının artması, istemsiz kasılmalar gibi fiziksel etkilerle beraber görülür.
this is doctor

Diagne bu gidisle transferin son günlerinde gider bizde sonra panik alisi yapariz ayni gecen sene gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt