- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Ne Ozgur Ayten'i yahu? Ben gerekli bilgileri veriyorum zaten.
Elneny?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Wanyama ve Schneiderlinin yanindaki PL adayi Elneny olabilirmi?
Sanmiyorum. Ilk tercih WanyamaElneny?
(icerigi pek bilmeden) aslında kendi cevabını kendin vermişsin.
İçeriğini bilmeden yorum yapma o zaman. Böyle yazarken size masum gelen yazılarınız sürekli bizi zan altında bırakıyor. Konu içinde yüz defa yazıldı Özgür'ün cezası ayrı diye. Gene yazayım Özgür bize küfür ettiği için ceza aldı. Hem de ağır bir küfür. Yoksa Benhun sövdüğü için değil. Çünkü konu Benhu olunca forumda adalet timsali kesilen herkes küfürü meşrulaştırıyor. Amacım Benhun'u savunmak değil. Fakat biri duyum veriyor diye nasıl oluyorsa başka bir insanın ailevi değerlerine küfür edebiliyor. Ve bu forumda normal karşılanıyor.
Özgür konusundan çok sıkıldım kendisinin size küfür etmesi karşılığında çok istiyorsanız cezasını açalım. Size küfür etsin sonra duyum versin, alkışı tutarsınız sizde. İstediğini ortam oluşmuş olur.
Falcao %100Diagne
Falcao
6 numara
bilgileri alalim heis![]()
İ have a Dream...
________Seri__Nainggolan__Banega
Feghouli________Falcao____________Babel
ahahaha bu neSeri - Nainggolan Tandemini düşündükçe böyle oluyorum
![]()
Sürekli nöbette bu konu dönüyor, bir olur iki olur sürekli aynı kişi üzerinden konu hakkında cevap veriyoruz. Nöbet konusu yıllardır var, her türlü bilgi filan dönüyor zaten. İlla duyumcuya filan ihtiyaç yok. Zaten çoğumuz burda bilgileri paylaşırken doğruluğunu süzerek buraya paylaşıyoruz. Şahsen bir kişiye muhtaç olunduğunu düşünmüyorum. Bilgi vermek isteyen kaynağını bize söyler bilgisini verir. Çocuk gibi arkasını güdecek değiliz. Burada bilgi paylaşıyorsa gelebilecek tepkileri de kestirmesi lazım.Sakin rengo sakin. Ben asla zan altinda birakmadim sizi. Kendi aranizda bir duzen kurdunuz ve bunu en guzel sekilde muhafaza etmeye calisiyorsunuz. Bundada sizi 'tebrik-sikayet' konusunda hep tebrik ettim. Dedigim gibi, icerigi bilmiyorum. Simdi sen aydinlattin, tesekkur ederim.
Lakin sende forum ahalisini anla lütfen. Bu transfer sezonlarinda bilgi ariyor insan. Bunu kotu emellerine kullanan bircok sahte duyumcunun dolastigi yerde eli yuzu duzgun sadece birkac duyumcu kaliyor. Ozgur birkaç dogru duyum paylasti diye tutuldu aramizda. Mesele bundan ibaret. Hatasi neyse ceksin. O ayri
Anvers Merkez, Patlıyor herkesVaroş çocuğu mu?
Gscimbom mobil
Orgazm, uzun süreli cinsel uyarı sonucunda ulaşılan ve kişiye zevk veren fizyolojik ve psikolojik durum. Orgazm cinsel deneyimin en üst düzeyidir. Bu durum, genellikle erkeklerde cinsel boşalma; her iki cinste de kızarma, nefes ve kalp hızının artması, istemsiz kasılmalar gibi fiziksel etkilerle beraber görülür.ahahaha bu ne
this is doctorOrgazm, uzun süreli cinsel uyarı sonucunda ulaşılan ve kişiye zevk veren fizyolojik ve psikolojik durum. Orgazm cinsel deneyimin en üst düzeyidir. Bu durum, genellikle erkeklerde cinsel boşalma; her iki cinste de kızarma, nefes ve kalp hızının artması, istemsiz kasılmalar gibi fiziksel etkilerle beraber görülür.