Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Akbabaya gömdüler 4.5 milyon 6 ay forvetsiz bıraktılar. Kimsenin aklına bile gelmeyecek Ozan Kabak sürprizini hoca yapmasa devre arası para verecek forvette bulamayacaklardı. Elimizde 15 milyonla tüm dünyayı dolaşıp son gün otobüsle 40 dakikada gideceğin yere gittik 10+3 milyon gömdük.

Bu yönetim planlı programlı hareket ediyor diyenin zekasından şüphe ederim

bir sonraki hamle herhalde fenerden alper potuk falan olur. bonservisini aldigi anda hemen transfer ederler
Tebrik ederim, çok iyi düşündün!:hat:...Alper, ihtiyaç halinde kanat oynayabilen bir futbolcu ne de olsa?..

Fatih Hocamızın bir ''Kanat fetişisti'' olduğunu unutmayalım. Ha, bildiğimiz manada kanat organizasyonu yapabilen bir FT takımı da hatırlamıyorum ama olsun, benim cahilliğimdir!...

bjknin dogru dürüst parasi yok ama mehmet özcanla ilgileniyorlar iste. hemen araya girip alacaksin öyle oyunculari. dorukhan bir sene daha oynarsa 10 milyona rahat okuturlar mesela. deniz'i kimseye satamazsin o yüksek ücretle.
Aynen Dorukhan örneği var bir de ortada. 100 bin euro’ya mı ne almışlardı. Böyle transferler için ffp falan bahane değil. Bulup getireceksin. Nerden bakarsan bak beceriksizlik, iş bilmezlik akıyor yönetim ve scout ekibinden.. Marcao’yu aldık diye 5 sene yatarlar artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt