Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
deniz kazıgını yemeden rahat edemeyiz biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine Galatasaray'ı anmadan geçemedi ezik oğlu ezik![]()
Genelde soyle postlarini gordugum icin Seni Ilk defa Ciddi gordum demistim AbiNöbet yorucu ve uzun bir süreç , insanın canının sıkılması da doğal.
bu süreçte boş durmayalım , fenerbahçe'mize sms atıp destek olalım.
Tebrik ederim, çok iyi düşündün!bir sonraki hamle herhalde fenerden alper potuk falan olur. bonservisini aldigi anda hemen transfer ederler
...Alper, ihtiyaç halinde kanat oynayabilen bir futbolcu ne de olsa?..nededi
Aynen Dorukhan örneği var bir de ortada. 100 bin euro’ya mı ne almışlardı. Böyle transferler için ffp falan bahane değil. Bulup getireceksin. Nerden bakarsan bak beceriksizlik, iş bilmezlik akıyor yönetim ve scout ekibinden.. Marcao’yu aldık diye 5 sene yatarlar artık.bjknin dogru dürüst parasi yok ama mehmet özcanla ilgileniyorlar iste. hemen araya girip alacaksin öyle oyunculari. dorukhan bir sene daha oynarsa 10 milyona rahat okuturlar mesela. deniz'i kimseye satamazsin o yüksek ücretle.
çok iyi tespit aklıma bir parti geldi.... Kendilerinden başka herkese bok atıyor.Bu da dış güjler bize düşman diyor.