Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'nin en büyük şirketlerinin başında oldu bu adam. Gerçekten çok yazık ya. Şanslı doğmak ayrı bir şey arkadaş..

Feghoulinin :asd:

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Oynayacağı 10 maç yarısı kupa maçı birisi süratli demiş ulan adam totosunu kaldıramıyor. Gelsin 2 maç sonra sövmeye başlayacaklar. bir ara Taylan Antalya'lı muhabbeti vardı. Onu da istemiyorum. Anadolu'dan topçu alınmasına karşı değilim 19-20-21 yaşında ki adam alırsın eyvallah da 25-26 yaşındaki adamlara karşıyım arkadaş hala akıllanmadık kaç tanesi elimizde patladı.

Sinirsiz yabanci kurali olsa bile cogu pozisyonda yeerliler oynardi o dönem.

Cok iyi bir yerli kadro vardi ama rakip oyuncularla aradaki fark da bu kadar degildi.
İlk 5 hafta, maç başı 4 gol ortalamasıyla girmişiz lige.
Hasan Şaş estiriyor, Ümit Davala yeni yeni adını duyuruyor, Suat, Okan ve Tugay orta sahayı her maç eziyor, Hagi zaten gelene gidene füzeyi gönderiyor, Şükür de gol şovlarına devam ediyor.

Başakşehir, Portekiz'de Desportivo Aves forması giyen 24 yaşındaki stoper Ponck ile büyük ölçüde anlaştı. (TRT Spor)

İlk 5 hafta, maç başı 4 gol ortalamasıyla girmişiz lige.
Hasan Şaş estiriyor, Ümit Davala yeni yeni adını duyuruyor, Suat, Okan ve Tugay orta sahayı her maç eziyor, Hagi zaten gelene gidene füzeyi gönderiyor, Şükür de gol şovlarına devam ediyor.
+ Arif de cok gol kaciriyordu ama füze gibi hizliydi.

Okan zaten bambaska bir level.

Emre b. yedek oturuyor.

Kadroyu düsün :)

Mali Moç Mesut ve Ben Arfa’dan sonra Diego Costa’yı da kadrolarına katmakta kararlı olduklarını söylemiş. Adamın şakası yok.
Fb kombinesi alsam mı diye düşünüyorum. Bu vizyon bir harika dostum :LOL:

Falcao icin biz gercekten bitmesini istiyor muyuz? Sureci biz yavastan aliyor ve maasini hala indirmeye calisiyoruz gibi geliyor.
Falcao gibi adami getirmek icin her gun aksiyon alinir ama biz sanki biraz yavastan aliyoruz, hizlica bitirebilecek surece girmis olmaliyiz.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt