Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
konussa ne diyecek 15 miliyon avro,fazia,i love you hozam der en fazlabizim abdur nezaman konusacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konussa ne diyecek 15 miliyon avro,fazia,i love you hozam der en fazlabizim abdur nezaman konusacak?
Sneijderin fb‘ye golünü hatirlayanlar?
deme öyle taş gibi top oynuyorlarFener 1 veya 2 stoper 1 orta saha 1 forvet alacakmış.
Mümkün değil şampiyon olmaları bana göre.
Oynayacağı 10 maç yarısı kupa maçı birisi süratli demiş ulan adam totosunu kaldıramıyor. Gelsin 2 maç sonra sövmeye başlayacaklar. bir ara Taylan Antalya'lı muhabbeti vardı. Onu da istemiyorum. Anadolu'dan topçu alınmasına karşı değilim 19-20-21 yaşında ki adam alırsın eyvallah da 25-26 yaşındaki adamlara karşıyım arkadaş hala akıllanmadık kaç tanesi elimizde patladı.Feghoulinin
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
GS kompleksi yüzünden şirketlerinde başını yakacak zaten kredi kuruluşları eksi puan veriyor bunlara sürekliTürkiye'nin en büyük şirketlerinin başında oldu bu adam. Gerçekten çok yazık ya. Şanslı doğmak ayrı bir şey arkadaş..
GS kompleksi yüzünden şirketlerinde başını yakacak zaten kredi kuruluşları eksi puan veriyor bunlara sürekli
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sinirsiz yabanci kurali olsa bile cogu pozisyonda yeerliler oynardi o dönem.98-99 sezonu özetlerine bakıyorum da muazzam bir takım ve oyun vardı.
Bugün olsa ağzımız açık izleriz.
İlk 5 hafta, maç başı 4 gol ortalamasıyla girmişiz lige.Sinirsiz yabanci kurali olsa bile cogu pozisyonda yeerliler oynardi o dönem.
Cok iyi bir yerli kadro vardi ama rakip oyuncularla aradaki fark da bu kadar degildi.
+ Arif de cok gol kaciriyordu ama füze gibi hizliydi.İlk 5 hafta, maç başı 4 gol ortalamasıyla girmişiz lige.
Hasan Şaş estiriyor, Ümit Davala yeni yeni adını duyuruyor, Suat, Okan ve Tugay orta sahayı her maç eziyor, Hagi zaten gelene gidene füzeyi gönderiyor, Şükür de gol şovlarına devam ediyor.