Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esnemekten ağzım yırtılcak yatıyorum ben ya...Uyurken Falcao gelirse harbi üzülürüm...

Yok lan üzülmem gelsinde ben geldiğini geç göreyim problem değil...

LAAAAAAAAAANNN
SUAN UCAKTAN INEN ABDUR VE FALCAO DEGILMI? FALCAONUN KAFASINDAKI SAPKANIN UZERINDE NE YAZIYOR? FAA DIYE OKUDUM SANKI!

Şaka len şaka. Kimsenin gelip gittigi yok. Abdur suan rüyasında Rizenin yaylalarinda arkasindan koştuğu koyunlari sayiyordur

Kayserispor'dan Galatasaray'a Deniz Türüç resti!
28.07.2019

DenizTürüç için 10 milyon Euro'dan kapıyı açan Kayserispor son olarak 4 milyon Euro'ya düştü. 3 milyon Euro bonservis ödemeye hazır olan Galatasaray ise Diagne'den gelecek parayı bekliyor.

Fenerbahçe'den de teklif alan Deniz Türüç, tercihini sarı-kırmızılı kulüpten yana kullandı ve "G.Saray'a gitmek istiyorum" dedi.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir ise Cimbom'a son cevap zamanı olarak 31 Temmuz'u gösterdi. Kampın bitiş tarihine kadar anlaşma bekleyen Bedir, aksi durumda Türüç'ün sözleşmesini uzatacak.

Kulübü ile bir yıl sözleşmesi kalan 27 yaşındaki futbolcu, 1.2 milyon Euro kazanıyor. Deniz Türüç'e G.Saray'ın ise yıllık 7 milyon TL (1.1 milyon Euro) teklif ettiği öğrenildi

Kayserispor'dan Galatasaray'a Deniz Türüç resti!
28.07.2019

DenizTürüç için 10 milyon Euro'dan kapıyı açan Kayserispor son olarak 4 milyon Euro'ya düştü. 3 milyon Euro bonservis ödemeye hazır olan Galatasaray ise Diagne'den gelecek parayı bekliyor.

Fenerbahçe'den de teklif alan Deniz Türüç, tercihini sarı-kırmızılı kulüpten yana kullandı ve "G.Saray'a gitmek istiyorum" dedi.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir ise Cimbom'a son cevap zamanı olarak 31 Temmuz'u gösterdi. Kampın bitiş tarihine kadar anlaşma bekleyen Bedir, aksi durumda Türüç'ün sözleşmesini uzatacak.

Kulübü ile bir yıl sözleşmesi kalan 27 yaşındaki futbolcu, 1.2 milyon Euro kazanıyor. Deniz Türüç'e G.Saray'ın ise yıllık 7 milyon TL (1.1 milyon Euro) teklif ettiği öğrenildi
Buda rize baskani gibi konusup duruyor , yap sözlesmeni hepimiz kurtulak.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

galatasaray_mansetleri_28_b0422_v.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt