Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.129
- 17.827
- 2.228
hem.emre hemde onyekuru çok lüks olmaz mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Surekli birilerini aliyor bunlarAjansspor'un elde ettiği bilgiye göre; Başakşehir'in anlaşma sağladığı Ponck lakaplı Carlos dos Santos Rodrigues sabah erken saatlerde İstanbul'a geldi.
Carlos dos Santos Rodrigues bugün Başakşehir için sağlık kontrolünden geçecek.
Alan nereden cikti modum?Albayrak transfer taktiğinde level atlamış, Falçağo'yu almak için gidip Alan'la anlaşmış, muhteşem.![]()
10 veya üstü teklif olsa kulüp çoktan satardı bunu. Denildiği gibi teklifler 8-9 civarı sanırım.Mbaye Diagne, kendisine talip olan kulüplerden 4.5 milyon euro yıllık ücret istiyor. 27 yaşındaki golcü aynı zamanda Galatasaray'dan kendi satışından edilecek bonservis bedelinin bir kısmını talep ediyor. (Hürriyet)
ulan nerden basimiza bela oldu bu salak
Onyekuru solda oynuyor zaten adam akıllı. Emre'de sağda. Bu rotasyona ihtiyacımız var her halükarda. Emre yerli birde lüks olduğunu sanmıyorum yanihem.emre hemde onyekuru çok lüks olmaz mı
Bence ikisi de sart cünkü kanatlarda (hizli) adam yok.hem.emre hemde onyekuru çok lüks olmaz mı
Alan nereden cikti modum?
hayır.ihtiyaç var.onyekuru zaten forvet gibi.jimyi de hoca 8 numarada kullanıyohem.emre hemde onyekuru çok lüks olmaz mı