Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tür açıklamalardan usandım.
Kurtuluş savaşı için tekalif-i milliye emirlerini mi hazırlıyorsun ulan diyesi geliyor insanın.

"Abdurrahim Albayrak: "Hocamızın raporu doğrultusunda baktığımız futbolcular var ama çok iyi düşünmemiz, hesap etmemiz lazım. Ödemelerini de düşünmemiz gerek. Kolay işler değil. Gece yarılarına kadar çalışıyoruz. 4-5 saatlik uykuyla günlerimizi geçiriyoruz."

Abdurrahim Albayrak: "Emre Mor olmuyor diye bir şey yok. Her şey bize bağlı. Kulübü uyanıklık yaptı. Çocuk Türkiye'ye gelir gelmez bedel istemeye kalktılar. Onunla Fatih hocadan başkası başa çıkamaz, bunu açık ve net söylüyorum. Emre'ye de söyledim."

İster tabi adamlar! Sen böyle amatör iş yaparsan tabi ister! Bu kadar aptalca iş yapılmaz arkdaş!!!

Yalı Kezbanı çıkıp hocamızı tehdit edecek ağzınızı açmayacaksınız..

Ulen siz yönetici olsanız hocayı ezdirmezsiniz..

Diagne yi satamamalarının nedenini bile taraftara bağlıyorlar..

Emre Mor Gelmişte klubü açık gözlülük yapmış bak hele.. Kulübüyle resmi olarak imzalamadan çocuğu ne diye buralara sürüklediniz ?

2 hafta içinde transferler yapıldı satılan satıldı yoksa yangın yerine döner buralar ben diyeyim

Abdurrahim Albayrak: "Emre Mor olmuyor diye bir şey yok. Her şey bize bağlı. Kulübü uyanıklık yaptı. Çocuk Türkiye'ye gelir gelmez bedel istemeye kalktılar. Onunla Fatih hocadan başkası başa çıkamaz, bunu açık ve net söylüyorum. Emre'ye de söyledim."

İster tabi adamlar! Sen böyle amatör iş yaparsan tabi ister! Bu kadar aptalca iş yapılmaz arkdaş!!!
Adam elindeyken hemen pat pat pat bitireceksin transferini aninda. Sen böyle oyalanirsan tabi ki sürec uzar. Bebelerin bile oyununa gelip FaceTime'dan Diagne 15 milyon vs diye aciklamalar yapiyor. Bu adam transferle ilgilenmesin lütfne.

"Galatasaray Nainggolan'ı düşünüyor, ancak Nainggolan Serie A'da kalmak istiyor. Nainggolan Inter'den ayrılacak. Orta saha oyuncusu teklifleri düşünüyor. Ama Cagliari (favori seçenek) veya İtalya'da başka bir kulüpte kalmayı tercih ediyor."

:((((

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca nasil BARTALI ile yabanci kondisyoner kazandirdiysa takima, bence yabanci bir savunma ve hücum antrenörü de getirmelidir.

Oyuncularin gelisimi acisindan ve oyunumuzu üst seviyeye tasima acisindan cok faydali bir hamle olur inancindayim.

Her birine max 500bin euro versen yapti sana en fazla 1m euro. Bu da senelik assagi yukarki bir topcu maliyetine mal oluyor ama getirileri daha büyük olacaktir.

Örnegin Marcao cok hata yapiyor savunmada veya yerli topcular taktik acisindan yetersiz. FT bunlarin hepsini egitemez tek basina. Ümit Davala ve Hasan Sas da yetersiz bence bu konuda.

naingolan ikna olur bi şekilde,cagliari maasını karsılayamaz.üzülmeyin

Galatasaray, Diagne’yi satıp ondan boşalacak kontenjanı, ücret konusunda ikna ettiği Kolombiyalı ile dolduracak. Ancak Senegalli futbolcunun satışından gelecek bonservis gelirinden pay istemesi büyük şaşkınlık yarattı.

@AliNaciKucuk

--> Galatasaray transfer haberleri | Falcao transferinde son dakika! https://t.co/8XjvXe1tHS

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
verirsin 500.000 avro susar çingene

Cagliari Radja'nın eski kulübü, orayı tercih edebilir.

Bu tür açıklamalardan usandım.
Kurtuluş savaşı için tekalif-i milliye emirlerini mi hazırlıyorsun ulan diyesi geliyor insanın.

"Abdurrahim Albayrak: "Hocamızın raporu doğrultusunda baktığımız futbolcular var ama çok iyi düşünmemiz, hesap etmemiz lazım. Ödemelerini de düşünmemiz gerek. Kolay işler değil. Gece yarılarına kadar çalışıyoruz. 4-5 saatlik uykuyla günlerimizi geçiriyoruz."

Sen bu açıklamayı yaparsan sonra gidip Deniz Türüç çöpüne 3.5 bayılırsan taraftar kan alır senden

Deniz Türüç'ü çakacaklar 3m'ye geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt