Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Not : Faruk Süren ismi geçtiği için yazıyorum..Maksat konunun dışına çıkmak değil..Belki aşağıdaki yaşananları bilmeyen olur..Ben bu adamın efsane olarak görülmesini istemiyorum..

Faruk Süren Derwall-Alp Yalman döneminden kalma altyapı çalışmaları ve sonrasında çıkan altın kadroya 1-2 takviyeyi yapabilmiş ve sonrasında bütün başarıları sağlamıştır.. Hagi ve Popescu gibi isimleri almada emeği geçtiyse yaptığını inkar edemem..Ancak AIG ile yaptığı anlaşma yüzünden Galatasaray'ı çökme noktasına getirmiştir + GS'nin içinin boşaltıldığına inanıyorum.. Özellikle AIG ile anlaşma yüzünden Galatasaray 7-8 sene rezilleri oynadı ki Fener'in bu dönemlerde yükselişe geçmesinin yegane sebebi budur..Bana göre Faruk Süren bu tip anlaşmalarla Galatasaray'a ihanet etti..

Rahmetli Özhan Canaydın bu dönemlerde öyle yıprandı ki bence ölümünü bu dönemde yaşadığı stres ve üzüntü sebep olmuştur.. Kendi hatasıda illaki vardır ama geçmişte öyle bir enkaz bırakıldı ki adamın o dönem nasıl kulüp yönettiğini görmek isteyen hiç unutamadığım eski bir videosuna baksın..

1564308877114.webp

Her sene aynı terane 1 eylülde çıkıp Galatasaray ın parasını sokağa atamazdık der abdürrahim albayrak beceriksiz iş bilmezler

Yengemizin instagram adresi bu. Gerekeni yapalım beyler

Son düzenleme:
kardeşim şu konuya instagram linki atmayın
forum çöküyor

Radja‘yi inter‘de istemiyorlar. Radja bize gelip sicak bir yuvanin güvenligini yasamalidir. 20 milyon GS taraftari ona ve esine sagligina kavusmasina dua eder.

Bale: Jiangsu Suning de oynamak herzaman hayalimdi.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt