Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sus ya. Sen ne anlıyorsun sanki. Diagne’nin bu durumda olmasının sebebide senin gibi düşünen, adamın sosyal medya hesabına küfürler yağdıran taraftarlar. Yoksa Diagne aynı Diagne. Kasımpaşa’ya devre arasında 11 milyon euro teklif gelmişti, kabul etmediler. Diagne yine satılır.

Ayrıca, ısrarla anlamak istemediğiniz şey şu: devre arasında Ozan Kabak transferinden elde edilen gelir, aynı transfer dönemi içerisinde harcanması gerekiyordu. O paranın bu transfer dönemimde harcanması mümkün değildi, ve Diagne alındı, biraz da yatırım amaçlı.

Aynı Diagne bize Rize maçında galibiyeti getiren golü attı mı? Attı. Beşiktaş maçında 1 asist, ve atılan öbür golde önemli pyı var mıydı? Vardı.

Aynı şekilde içerde oynadığımız Kayseri maçında önemli goller attı.

Çok bilmiş bilmiş konuşma. Aynı Fatih hoca Marcao, Luyindama ve Onyekuru transferinede onay verdi.
Fatih hocayı savunmak için adam ciddi ciddi diagneyi savunmuş ya helal olsun. Rize de şampiyonluk golü atmışmış sinan da 2 tane şampiyonluk golü attı 30 milyon Euro da ona ver. Mitroğlu da atmasaydı kopmuştuk 15 de ona. Ya bir git işine

Yahu Arkadaslar biz 2.2 Milyon zararda degiliz 3.2 Milyon zarardayiz

2.2 yi kim çikardi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Madem DOS kiralık Falcao bonservissiz gelecek
Marcao ya da Luyindama 'yı niye satıyoruz ki ?

ndiaye transferinden

Ben Kasımpaşaya dökülen paraları sölüyorum Ndiaye Osmanlıdan geldi o ne alaka arkadaşım ?

Başka takımlara harcanılan bonservislere girersek dahada zarardayız istersen girmeyelim o kısma ? Hani Tarık Çamdallar,Tolga Ciğerciler,Amrabatlar,Serdar Azizler falan

-2.2m derken Luyindamanin bonservisi içindemi? Fernandonun satisini unutmustum

Fernando: +4.5 Milyon

Ozornwafor: 700 bin
Seri: 2 Milyon

Luyindama: 5 Milyon

Benim hesaplarima göre 3.2 Milyon zarardayiz su an.

Kiralama bedeli kesinlike FFP ye dahil arastirdim

Hocam zaten kuruş hesabı yapıyoruz, düzelteyim şunları

Ozornwafor 300 bin euro

Seri 1.5m euro kiralama

+ etki ediyor mu bilmiyorum ama maiconu 1.7M'a kiraladık. Onu bizim transfer dönemi bitince kiraladık diye yazı etkileyecek diyorlardı.

Recep Gül'ü verdik galiba bir de 50 bin euro'ya mı ne

Hocam zaten kuruş hesabı yapıyoruz, düzelteyim şunları

Ozornwafor 300 bin euro

Seri 1.5m euro kiralama

https:// www.galatasaray.org/haber/gs-sportif-a-s/jean-michael-seri-galatasarayda/44483

+ etki ediyor mu bilmiyorum ama maiconu 1.7M'a kiraladık. Onu bizim transfer dönemi bitince kiraladık diye yazı etkileyecek diyorlardı.

Recep Gül'ü verdik galiba bir de 50 bin euro'ya mı ne

Hata bende renkdas Haklisin bende fark ettim

Takıma göre gayet düşük maaşla ortalama üstü performans veren marcao-luyindama’dan birisinin satılması başarı değil başarısızlıktır .Git 3-4 milyon alan 30 unu geçmiş geçecek futbolcuyu sat .Bu kadar uyumlu tandemi bozmayı hocada istemez .Diagnenin değerini bulmasını bekleyenler marcao-luyindamanın değerini bulmasını da beklesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt