Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorry to screw your vibe ama Nainggolan TR'yi tercih etmiyormuş, İtalya'da kalmayı istiyormuş

Ozornwafor zarar değil. 300 bin euroda Brumadan geldi,Ozornwafor bonusunu götürdü

Muhasebeci olduk mecburen FFP yüzünden, ama şunu belirtiyim, anladığım kadarıyla Leipzig ile yaptığımız maçtan gelen paradan bahsediyorsunuz.

O tip bonuslar FFP'yi etkilemiyor, kulübün genel bütcesine sadece artı olarak yansıyor, ödenmemiş maaşları falan öderler, ama o para transfer engelini aşmaz. Aynen Telles satılsa satış karının %10 gelecek olan payın FFP'i etkilememesi gibi. Veya her şampiyonlar ligine katıldığımızda Belhanda'nın kulübüne 500 bin euro ödememizin FFP'i etkilememesi gibi.

Valencia 3e 4e falan alınabilse 2.forvet için harika olur. Ama bence yedek yabancı forvet yerine Onyekuruyu getirmeliyiz. Babel forveti yedekler

Muhasebeci olduk mecburen FFP yüzünden, ama şunu belirtiyim, anladığım kadarıyla Leipzig ile yaptığımız maçtan gelen paradan bahsediyorsunuz.

O tip bonuslar FFP'yi etkilemiyor, kulübün genel bütcesine sadece artı olarak yansıyor, ödenmemiş maaşları falan öderler, ama o para transfer engelini aşmaz. Aynen Telles satılsa satış karının %10 gelecek olan payın FFP'i etkilememesi gibi. Veya her şampiyonlar ligine katıldığımızda Belhanda'nın kulübüne 500 bin euro ödememizin FFP'i etkilememesi gibi.

Ben götürüyor diye biliyordum,doğrudur o halde

Ben Kasımpaşaya dökülen paraları sölüyorum Ndiaye Osmanlıdan geldi o ne alaka arkadaşım ?

Başka takımlara harcanılan bonservislere girersek dahada zarardayız istersen girmeyelim o kısma ? Hani Tarık Çamdallar,Tolga Ciğerciler,Amrabatlar,Serdar Azizler falan

Dur, karistirdim dogru Osmanlispor.
Bilader sanki yurt disi transferlerinden hic zarar etmiyoruz.

- Maicon 8 Milyon avro
- Elano 7 Milyon avro
- Misimovic 8.5 Milyon avro
- Chedjou 6 Milyon avro
- Stancu 5 Milyon avro

Gidim katki vermeden giden 35 Milyon avro. Aldiklari yillik ücret de cabasi. Istersen, gelis gidisleri yazip nereden fazla zarar ettigimizi hesab edelim ?

Giremedim baya oldu falcao da gelişme varmı profilinde portolu storyler atmış

- Maicon 8 Milyon avro
- Elano 7 Milyon avro
- Chedjou 6 Milyon avro
- Stancu 5 Milyon avro

Gidim katki vermeden giden 35 Milyon avro. Aldiklari yillik ücret de cabasi. Istersen, gelis gidisleri yazip nereden fazla zarar ettigimizi hesab edelim ?

Doğru düzgün bir şekilde yabancı oyunculardan ettiğimiz karı,fiyat ve performansıda tartışacaksak buyur hadi meydan senin.

Alıp geldiğin oyuncuların bi etiketi var Maicon mesela en kötü gönderdin 1.7 milyona kiralık,Tarık Çamdal gibi,Yiğit Gökoğlan gibi,Umut Gündoğan gibi ben gitmem paramı alıp sömürürüm diyen kaç yabancı çıktı onları say hadi ?

Sanki Türkler az mı maaş aldı ? Tolga Ciğerciye 2 milyon maaş veriyorduk Eren 2.5 alıyordu

Diagne başımıza bela oldu. Böyle olacağını da biliyorduk. 3 milyon ederi olan bir adama 13 milyon verirsen o kazığı daha çıkaramazsın. Kulübün profesyonellere olan ihtiyacı gün gibi ortada.

Fatih Terim : "Diagne 10 milyon verilmesi gereken bir oyuncu"

Faruk Süren : "Transfer teknik direktöre bırakılamayacak kadar önemli bir iştir"

Belli ki bu sezon bazı bölgeleri dolduramayacağız. Bundan sonra gelecek yönetim umarım ders alır bu yönetimin hatalarından.

Bilader fazla twitterda takilma Hahahaha, bu söz Ali Sen´in sözü :asd:

Giremedim baya oldu falcao da gelişme varmı profilinde portolu storyler atmış

Takiminin kampina katildi, porto’lu story’ler atiyor, yabanci basin haberleri turk fotomac sabah falan kaynakli, bizim taraftar hepsine mantikli bir aciklama bulup eli kulaginda, ucaga bindi mi falan diyor

Doğru düzgün bir şekilde yabancı oyunculardan ettiğimiz karı,fiyat ve performansıda tartışacaksak buyur hadi meydan senin.

Alıp geldiğin oyuncuların bi etiketi var Maicon mesela en kötü gönderdin 1.7 milyona kiralık,Tarık Çamdal gibi,Yiğit Gökoğlan gibi,Umut Gündoğan gibi ben gitmem paramı alıp sömürürüm diyen kaç yabancı çıktı onları say hadi ?

Sanki Türkler az mı maaş aldı ? Tolga Ciğerciye 2 milyon maaş veriyorduk Eren 2.5 alıyordu
mancini bile parasini birakip cekip gitti

- Maicon 8 Milyon avro
- Elano 7 Milyon avro
- Chedjou 6 Milyon avro
- Stancu 5 Milyon avro

Türkiye’den güzel transferleri say bence daha basit olur

arkadas yunus akgünü ucurduk dünya stari yaptik, dün yusuf sari ne gol atmis, sonrasindaki yaptigi estetik sevinc, 20lik marsilyadan bulmus scoutlar, helal vallahi.

Sen o kadar uğraşıp kimseyi alamaz, transferi son güne bırakırsan , Diagne alındıktan sonra tabii ki Terim çıkıp 10m eder diyecek..
Ne diyecek, çöp bu adam en fazla 5 ederdi ama şu anki şartlar yüzünden 10 verdik falan mı diyecek.

Çok boş yapan Terim düşmanı var, bu düşünce yapısıyla nasıl bu kadar hayatta kalabilmişler konuşmak heyecan verici.. Marifet yani gerçekten, bravo..
Allahtan yatıp uyuyorlar 12den sonra, radyasyona maruz kalmak gibi birşey devamlı bunları okumak, vücuda zarar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt