Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferde ince eleyip sık dokuduklarını aktaran Albayrak, "Hesabımızı, kitabımızı iyi yapmamız lazım. Hocamızın raporu doğrultusunda baktığımız futbolcular var ama çok iyi düşünmemiz, hesap etmemiz lazım. Ödemelerini de düşünmemiz gerek. Kolay işler değil. Gece yarılarına kadar çalışıyoruz. 4-5 saatlik uykuyla geçiriyoruz. Bin kişiyle görüşüyorsun. Bazısının kulübüyle bazısının kendisiyle bazısının da menajeriyle anlaşamıyorsun." diye konuştu.
bos yapma abdurrahim

Benim anlamadigim her oynadigi macda iyi oynayan gökay varken niye ahmet oynuyor arkadas

Ben bunu anlayamiyorum

Ahmetin ne isi olur bu kulupte arkadas

Bide scout falan diyoruz, dün şu Trabzonun sağ açığını izledim Yusuf Sarı 20 yaşında. Rakip Parma. Adam cayır cayır oynadı be. Abdül Parmak var o da öyle. Biz de 6 numara diye cayır cayır yanıyoruz.
24-30 yaş arası adam öneriyor bizimkilerde. 10 küsür milyona.

Adem gibi bitiği aldıkları için eleştirdiğimizde oyuncu önerin diyenler bak yusuf sarı.Ama size oyuncu önersek ne olacak siz gene beceriksizleri bir şekilde savunacaksınız.
üstelik ademin yaşı 32.. tam bir rezillik.

Adem gibi bitiği aldıkları için eleştirdiğimizde oyuncu önerin diyenler bak yusuf sarı.Ama size oyuncu önersek ne olacak siz gene beceriksizleri bir şekilde savunacaksınız.

Bonservis de ödedik mi yahu havva‘nin herifine?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Agir rezillik ya

Yasli turk futbolcumu alinir

Bu sezon bildigin 2015 yazina bekliyor feci sekilde

Igrenc bi hal

14 yabanci kurali olmasa

Buyuk rezillik yasardik ligde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt