- 12 Ocak 2013
- 50.633
- 59.911
- 4.323
Kaos hakim gibi ahbab geneHeyt
Noluyir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaos hakim gibi ahbab geneHeyt
Noluyir
bos yapma abdurrahimTransferde ince eleyip sık dokuduklarını aktaran Albayrak, "Hesabımızı, kitabımızı iyi yapmamız lazım. Hocamızın raporu doğrultusunda baktığımız futbolcular var ama çok iyi düşünmemiz, hesap etmemiz lazım. Ödemelerini de düşünmemiz gerek. Kolay işler değil. Gece yarılarına kadar çalışıyoruz. 4-5 saatlik uykuyla geçiriyoruz. Bin kişiyle görüşüyorsun. Bazısının kulübüyle bazısının kendisiyle bazısının da menajeriyle anlaşamıyorsun." diye konuştu.
Kesin kavga çıkar kgKaos hakim gibi ahbab gene

Ömer'i istiyor hoca![]()
Haklıysa bana sövebilir sıkıntı yokEleman ana avrat küfür etti adminlere.
Adamlar diyor ki gelmesini isteyenler için gelsin onların da anasına bacısına sövsün. Kabulse açalım diyorlar.
O benhür denen herifi de ciddiye neden alıyorsunuz anlamıyorum. Iqsuz biri gibi duruyor.
vatHaklıysa bana sövebilir sıkıntı yok
vasfi napiyor acaba suan
Boş yorumZuahahahahahaha![]()
Adamı çığrından çıkartıp tüm ayarlarıyla oynamışımdır sövmüştür. Benim yemem gereken ceza 1 yıl adamın ki 10 gün olmalı. Adam öldürüyorsun meşru müdafaadan ceza yemiyorsun ki anaya sövünce anaya birşey olmuyor
Bide scout falan diyoruz, dün şu Trabzonun sağ açığını izledim Yusuf Sarı 20 yaşında. Rakip Parma. Adam cayır cayır oynadı be. Abdül Parmak var o da öyle. Biz de 6 numara diye cayır cayır yanıyoruz.
24-30 yaş arası adam öneriyor bizimkilerde. 10 küsür milyona.
Adem gibi bitiği aldıkları için eleştirdiğimizde oyuncu önerin diyenler bak yusuf sarı.Ama size oyuncu önersek ne olacak siz gene beceriksizleri bir şekilde savunacaksınız.
üstelik ademin yaşı 32.. tam bir rezillik.
Adem gibi bitiği aldıkları için eleştirdiğimizde oyuncu önerin diyenler bak yusuf sarı.Ama size oyuncu önersek ne olacak siz gene beceriksizleri bir şekilde savunacaksınız.
üstelik ademin yaşı 32.. tam bir rezillik.
Bonservis de ödedik mi yahu havva‘nin herifine?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum