Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda kimse yok sanırım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
DFquZUFXsAEn2Ra.jpg

Belhanda 5 temmuz
Feg 19 temmuz
Diagne 19 temmuz
Seri 11 temmuz
Luyindama 7 temmuz

En son maça çıktıkları tarihler

Muhabirler o kadar les ki kampta olmayan oyuncularin ne zaman donecegine dair bir haber cikmadi.Sunu bile ogrenemeyenler transfer duyumu nasil versin
Buralardan okur tv ye çıkar aynını bize söylerler. Bir kere bilmediğimiz bi haber demiyorum bile herhangi birşey söyleseler hah tamam diyecem. Birde telefonla bağlanıp konuşuyorlar sanki mataf bişi yapıyorlar.

Muslera yarın dönüyor ona göre hesap yap işte

Suarez ve Cavani takimlarina katildi.Bizimki yeni geliyor.Selcuk da Bartali'nin idmanlari gorunce arazi oldu dogumu bahane ederek.Seri kayip.Luyindama'yi aldik mi o bile belli degil Babel'e sasirdim yalniz.O da yatar diye tahmin ediyordum.

Feg ve Cagne disinda hepsinin gelmesi lazimdi.

Suarez ve Cavani takimlarina katildi.Bizimki yeni geliyor.Selcuk da Bartali'nin idmanlari gorunce arazi oldu dogumu bahane ederek.Seri kayip.Luyindama'yi aldik mi o bile belli degil Babel'e sasirdim yalniz.O da yatar diye tahmin ediyordum.

Diğer oyunculara 3 hafta izin verildiyse haksızlık olmasın diye 3 hafta vermiş olabilirler de kampı kaçırıyorlar o kötü

Şu Afrika kupası kadar boş organizasyon yok

Aynenn ama şöyle bişi var Diagne çok yoruldu aga yazık günah aşırı efor sarfetti. :D

gelecek hafta 3 transfer bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt