Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.244
- 5.955
- 1.483
Zeki Uzundurukan: Fenerbahçe’nin ilgilendiği Khedira için Juventus devrede 
Gel inan şimdi bu adama
Gel inan şimdi bu adama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ BelhandaNainggolan da gelirse orta saha ikilimizin değeri 53 milyon euro
özgür özgür diyorsunuz, bitmis mi dedi birinize? noldu yine hortladi

Bende senin anana avradına küfür eder 2 mizde cezamızı çeker meseleyi kapatırız yani burda ki mesele sadece küfürse ?ben senin anana avradina küfür etsem, ceza almami istemezmisin? Asil normal üyelerden dolayi oldu bu
vermesin daha iyi,özgür ayten falcaodan önce biter demiş,o önemli bi de...Aykut ince kırmızı'yı vermediyse inanmam.
tamam'da ne zaman biter soru o. Bu hafta mi haftaya mi augustos sonu mu.. Yine cok gec kaldikDun gece egemen bayrak’a dm den
Naingolan falcao dan once biter demis
adami istedigimizden dolayi yasaklamiyoruz bunu kim uyduruyor? Küfür ederse kural ihlali yaparsa ceza yer bu kadar basit. Herkes icin gecerliBende senin anana avradına küfür eder 2 mizde cezamızı çeker meseleyi kapatırız yani burda ki mesele sadece küfürse ?
Siz adamı yasakladıkça adam burda daha çok meşhur oluyor ben kolpacı olduğuna inanıyorum açıkçası onunda ama siz böyle yaptıkça adam nam salıyor daha çok burda bunu görememeniz şaşırtıcı doğrusu.
tamam'da ne zaman biter soru o. Bu hafta mi haftaya mi augustos sonu mu.. Yine cok gec kaldik

Beşiktaş'ın piyasa değeri 60 mil.€ Fener'in piyasa değeri 68 mil.€ işteNainggolan da gelirse orta saha ikilimizin değeri 53 milyon euro

İtalyanın Aykut incesi bizimle ilgili Bi haberini hatırlamıyorum.Nainggolan ile bir münasebetimiz olsaydı sevgili Gianluca Di Marzio çoktan haberini yapmıştı renkdaşlar maalesef ki öyle bir haber göremiyoruz .