Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Khediranin Kalp sorunlari var. Allah korusun Gerçi ama bunu alacak kadar salak olamazlar :asd:

ben senin anana avradina küfür etsem, ceza almami istemezmisin? Asil normal üyelerden dolayi oldu bu
Bende senin anana avradına küfür eder 2 mizde cezamızı çeker meseleyi kapatırız yani burda ki mesele sadece küfürse ?
Siz adamı yasakladıkça adam burda daha çok meşhur oluyor ben kolpacı olduğuna inanıyorum açıkçası onunda ama siz böyle yaptıkça adam nam salıyor daha çok burda bunu görememeniz şaşırtıcı doğrusu.

Onyekuruyu satın alma opsiyonu ile kiralayalım. 12 milyon civarına. Bu sene iyi oynarsa 20'ye satarız. Onyekuru 21 yaşında ve son oynadığı 3 sezonda da 10 ve üzeri gol atmış.

Bende senin anana avradına küfür eder 2 mizde cezamızı çeker meseleyi kapatırız yani burda ki mesele sadece küfürse ?
Siz adamı yasakladıkça adam burda daha çok meşhur oluyor ben kolpacı olduğuna inanıyorum açıkçası onunda ama siz böyle yaptıkça adam nam salıyor daha çok burda bunu görememeniz şaşırtıcı doğrusu.
adami istedigimizden dolayi yasaklamiyoruz bunu kim uyduruyor? Küfür ederse kural ihlali yaparsa ceza yer bu kadar basit. Herkes icin gecerli

Diagne değerini bulursa satarız. Albayrak açıklamış golcümüz Cagne demek ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt