Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cnd-png.52213
@Hayri Cund dogru mu

Ozgurle diyaloğu olan yokmu hiç ?

Özgür nasıl ceza yediyse hala cezalı ama onursal torpilli üyeler cezaliyken bile yazıyor
Siteye bağış yapıyor anlaşılan
Bunu ispatla görelim? Ceza yani myc alan hiç kimse foruma yazamaz. Sen böyle bir şey olabildiğini ispatla ben Adminliği bırakıcam. Hodri meydan.

Nainggolan gelecek mi bilmiyorum da Emre ile kıyaslandığını okusaydı gelmeyeceği kesindi :)

Evren Turhan: "Falcao havaalanına insin, 50 bin taraftar gider oraya. Ben de gideceğim. Her türlü parasını çıkartırsın. Galatasaray, Falcao'yu alırsa uçar."

Zeki Uzundurukan: "Giderken beni de çağır, Falcao çok büyük bir marka."

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aspor un tweeti hariç başka birisi Nainggolan hakkında bilgi verdi mi? Güvenilir..

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aspor un tweeti hariç başka birisi Nainggolan hakkında bilgi verdi mi? Güvenilir..

seriyi bilen özgür ayten falcaodan önce biter demiş. ve footbal italia şampiyonlar liginde oynamak istiyor dedi.

Beyler ben ozgurun avukatı değilim ama ayrım yapiliyor bu onursal üyesi nedir dün yine girmiş yazıyordu üstelik cezaliyken
Eski üyelerden biride adını değiştirmiş niyese artık ve nedense torpilli bu arkadaş cezaliyken bile yazıyor

Özgür bu sitede doğru düzgün yazan bir çocuk değildi bilen biliyor Serdar olayında çıktı sonra geldi bilgi verdi gitti diyaloğa bile girmedi
Bu yaz döneminde malum birkaç tane ergen tahrik ettiler ben olsam bende Söverdim kimse kusura bakmasın sen tahrik edecen ama sonra cezalı ayağına gelip sitede yine yazacan neresi eşitlik bunun
Kimin torpillisi bilmiyorm ama bu tarz torpil kollama işlerine girdikçe tartismalar küfürler eksik olmaz
Özgür değil x kişi olur yine küfreder ve bana göre de hskli.
Neyse polemik değildi amacım anlayan anladı zaten
Yav sallama. Cezalı üye yazamaz. Cezası yoktu mesaj yazarken. Ayrıca dün yanlışlıkla myc almış hata olduğu için düzeltildi. Yine de cezalıyken hiçbir üye yazamaz.

Beyler TRT de Milan-Benfica maçı var.Milan’lı oyuncular tabiri yerindeyse kuduz köpek gibi saldırıp eziyorlar Benfica’yı

seriyi bilen özgür ayten falcaodan önce biter demiş. ve footbal italia şampiyonlar liginde oynamak istiyor dedi.
Özgür Ayteni bilirim lakin kendisi yazmadıktan sonra inanasım yok. Eğer böyle bir gelişme cidden olsaydı mutlaka bir kaç kişi daha paylaşırdı diye düşünüyorum.

Ne güzel dünya anasını satayım. Adam özelden falan ana avrat gitsin burda, ceza alınca biz suçlu olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt