Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgür Ayteni bilirim lakin kendisi yazmadıktan sonra inanasım yok. Eğer böyle bir gelişme cidden olsaydı mutlaka bir kaç kişi daha paylaşırdı diye düşünüyorum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
renkdasın tekine özelden yazmıs işte kendisi,neye inanmak istiyosan inan

Özgür'ü yasaklıyorsunuz ama herkes yorumlarını merak ediyor, dm'den konuştuğu arkadaşlar da kendinden izinsiz paylaşmasın özel konuşmalarını ayıp ediyorsunuz.

özgürden bilgi alamıyoruz

ahmet denizcide ortalarda yok duyumsuz kaldık

Özgür sövmüşse yanlış yapmış, ayıp etmiş. Lakin kendisine karşı ağır tahrik yapan şahısa çok tolerans gösterildi, ve sanırım yönetim yoğun baskıya dayanamayıp arkadaşı sonunda uzaklaştırdı. Buraya gelip duyum verenlere(ki bence özgür kendini kanıtlamıştı) inanıp inanmamak insanların şahsı iradesine kalmışken gelip sen busun şusun neden duyum veriyorsun, milleti kandırma vs. vs. Diyerek adamın üzerine yüklenildi..

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada birileri kayrılacak, adamları galeyana getirip dalga geçecek laf sokacak adamlarda ses etmeden duracak öyle mi. Neden koruyorsunuz çıkın Bi açık edin hele şu onursal üyeyi, kimin torpillisiyse aynı küfürleri bende ediyorum (ne dedi bilmiyorum ama) çıksın o adamın arkasında duran kollayan zevat beni de atsın. Bu mudur adalet? İyi bari hepimiz bekleyip benhur beyin zevzekliklerini dinleyip saygıda kusur etmeyelim. Ha özgür ceza almışsa diğerinde eşit verin kimsenin sesi çıkmaz ama taraflı davranıyorsunuz. Bu açık.
Cezaları görüyor musun konuşuyorsun? Evet şimdi bi geçmiş işlemleri inceleyelim bakalım.

Benhun'u 13ünde atmışım(olay günü) ve dün cezası bitmiş.Yani 2 hafta ceza yemiş. Neden yedi? Ana avrat sövmedi ortamı geriyor laf ediyor diye attım.

1.webp

Gelelim Özgür'e. Ana avrat açık açık küfretti. Öyleyse 2 hafta mı alacak yani? Birisi sana öyle küfür etse biz o adama 2 hafta versek hoşuna gider mi?

2.webp

Evet bazı delikanlılardan açıklama bekliyorum. İspatlasınlar Benhun'un cezalıyken yazdığını veya ceza almadığını. Hodri meydan.

Ne güzel dünya anasını satayım. Adam özelden falan ana avrat gitsin burda, ceza alınca biz suçlu olalım.
Adamin ozelden ana avrat gittigini yayinlayip kanitlar misiniz? ceza yedigi mesajda da ana avrat gitmedi. Mudahale etmeyen moderatore kufretti, anasina degil. Savunmuyorum kufuru ama yalan yanlis konusmayin hakkinda. Ozelden ettigi kufuru de yayinlayin, olmayan seyi goremiyoruz diye boyle yaziyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt