Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamin ozelden ana avrat gittigini yayinlayip kanitlar misiniz? ceza yedigi mesajda da ana avrat gitmedi. Mudahale etmeyen moderatore kufretti, anasina degil. Savunmuyorum kufuru ama yalan yanlis konusmayin hakkinda. Ozelden ettigi kufuru de yayinlayin, olmayan seyi goremiyoruz diye boyle yaziyorsunuz.

İyi geldi şu Özgür hakkında ağlamalarınız

Adam geldi burada anneye küfür etti açıktan modlar yine insaflı davranıp 3-4 günle geçiştirdiler.Emin olun başkası olsa o kadar insaflı olunmazdı seviliyor diye fazla uzatılmadı.Tahrikte vardı o gün o yüzden geçiştirildi

Ama sonra başka konu oldu yine durup dururken küfür etti.Ben mesela ona tek kelime hakaret etmedim yalancısın dedim ve yalanını ortaya döktüm(Takip edenler bilir).O ise gelip benim hakkımda küfür etti.Ben rahatsızım o küfürlerden.Özelden de başkalarına etmiş daha ne yapacak ??

Sırf bilgi veriyor diye gelip anamıza mı sövsün bunu mu istiyorsunuz

@scoutcheff: Seri-Nainggolan orta sahası çok kaliteli olabilir. Enerjisi bitmez iki ortasaha oyuncusu.

Ama tek şüphem ; Seri 1.70 , Nainggolan 1.75 boyunda. Hava topu için çok düşük bir ortalama.

İstatistiki verilere göre hava toplarında ;

Naiggolan %37
Seri %46’lık başarıya sahip..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o hava toplarınıda bir zahmet marcoa falan alsın kardeşim

Yahu Emrah nasıl ispatliyacaz biz o şahısın pesindemi dolaşıyoruz ben şahsen dün gördüğümde baktım yine yazıyor hatta yokmu özgür filan hatta Levent abinin isminide söylemişti profil bilgisinde cezalı yazıyordu yanlista görmüş olabilirim 35 yaşında insanım neden yalan soyliyeyim ne o şahıstan ne ozgurden taraf değilim yöneticiler sizsiniz
Küfürü kimse savunmaz ama emin ol o şahısın durduk yere tahriklerini sağlıklı hiçbir insan kaldiramazdi neyse cezalar verilmiş sonuçta uzatmanın anlamı yok polemigede girmek değildi amacım
Tamam da o zaman sen bizi töhmet altında bırakıyorsun. Emin değilken emin gibi konuşman ne kadar doğru? Cezalı hiç kimse yazamaz bir ara cezalı değildi kısa süreli sehven işlem yapılmış ceza aldı sonra geri açıldı. belki yazıyor zannettin ama cezalı kimse yazamaz.

Adam geldi burada anneye küfür etti açıktan modlar yine insaflı davranıp 3-4 günle geçiştirdiler.Emin olun başkası olsa o kadar insaflı olunmazdı seviliyor diye fazla uzatılmadı.Tahrikte vardı o gün o yüzden geçiştirildi

Ama sonra başka konu oldu yine durup dururken küfür etti.Ben mesela ona tek kelime hakaret etmedim yalancısın dedim ve yalanını ortaya döktüm(Takip edenler bilir).O ise gelip benim hakkımda küfür etti.Ben rahatsızım o küfürlerden.Özelden de başkalarına etmiş daha ne yapacak ??

o gece sende ortalığı karıştırıyordun Aydın efendi.

Adamin ozelden ana avrat gittigini yayinlayip kanitlar misiniz? ceza yedigi mesajda da ana avrat gitmedi. Mudahale etmeyen moderatore kufretti, anasina degil. Savunmuyorum kufuru ama yalan yanlis konusmayin hakkinda. Ozelden ettigi kufuru de yayinlayin, olmayan seyi goremiyoruz diye boyle yaziyorsunuz.
Bu benhun cezayı benim yüzümden aldı bayağıda sağlam küfür etti , ama özgürle ikili tartışmasını gömedim özgür buna sövdüysede ağzına sağlık haketmiştir kesinlikle ben kaçırmışım onu, ayrıca şu özeldeki ana avrat küfürü bende merak ediyorum bir görseydik

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben olayların ilk günü forumdaydım gayette mod ekibi olaya müdahale etmedi bunu açıkca herkes gördü ne yazık ki.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende ordaydim bir kisi benhuna napiyorsun demedi biz yapsak cat diye kasinma diye yapistiriyorsunuz cifte standart ortada kabul edin herkes rahat etsin

@scoutcheff: Seri-Nainggolan orta sahası çok kaliteli olabilir. Enerjisi bitmez iki ortasaha oyuncusu.

Ama tek şüphem ; Seri 1.70 , Nainggolan 1.75 boyunda. Hava topu için çok düşük bir ortalama.

İstatistiki verilere göre hava toplarında ;

Naiggolan %37
Seri %46’lık başarıya sahip..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Naiggo yerde silker sorun değil.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olay boyle basladi cok net:

1. benhun surekli Ozgure yok sen yalancisin, yok senden birsey olmaz surekli mesajlar atip durdu.
2. sonra adama kufur etti.

the end

bu oyun ile alakalı. bjk avrupada iş yaptığı dönemde hiç hızlı kanatları yoktu ama oyunu rakip yarı alana yıkıyorlardı. eğer hucum sürekliliği sağlarsan hızlı kanata çok ihtiyacın kalmaz
Haklısın bjk konusunda, şenol stoperleri santraya kadar çıkarıyordu, oyunun boyunu kısaltıp hızlı adama gerek kalmadan hallediyodu ve bunu ezberlemişlerdi. Bu kolay bişey değil. Biz geçen yıl en iyi zamanlarımızda bile stoperleri çıkaramıyoduk oyun boyunu kısaltamıyoduk, top kaybedince toplu bie sıkıştırma olmuyodu ve pozisyon yiyoduk. Bu sene de farklı olmayacak gözüken o. O yüzden hızlı kanat bize elzem.

Bunca yıldır nöbet tutuyoruz bu Özgür fanlığını anlayamadım.

son mesajlarında da
sana benhuna ve bana sövüp gitmiş :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt