Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim yine dört ayak üstüne düştü. Bütün bu başarısızlığı yönetime ve ua ya kesilecek. Biraz torun sevip tekrar gelir iki üç sene sonra.
Ünal Aysal gibi dominant bir başkanı zor bulur artık;hocama da başkan begendiremiyoruz.Bari kendisi başkan olsa da kökünden hallolsa bu sorun.

1610567065993.webp

1610567092743.webp

Fatih Terim tam bir başkan öğütme makinası gibi çalışıyor yav

Galatasarayın düşdüğü şu duruma bak. Yzaıklar olsun hepinize..

Birde utanmadan hangi yüzle çıkacak kameraların karşına. Hala neyi anlatacak bu çapsız.
Bir klüp ancak bu kadar kötü yönetilir.Başımızda bir fenerli olsa çakmasınlar diye bu kadar hata yapmazlar.

Ah fati hoca ahh. yerli oyuncu seçimlerin, belhandda,donk vss aşkın..seninde çok hatan var.
Bu tablo kocaman bir hayal kırıklılığı.

Gündeme Fatih Hoca'nın gönderilme haberini soktular
Şimdi de yarın sözleşme uzatma haberini verip olayın üstünü kaparlarsa şaşırmam

Fatih Hoca transferle ilgili bilgiyi yeterince vermedi mi zaten
Resmen transfer yapmayacaklarını söyledi . Yoksa niye isim versin

Yav ne bekleniyordu ki böyle bir şeyin olmayacağı ayan beyan ortada, Mayıs'ta bırakıp gidecek yönetim böyle bir hamleye kalkışır mı hiçbir mantığı yoktu. Fatih hoca Mayıs'a kadar burdayım dedi yönetim değişince kontratı uzatır işte.

Ünal Aysal gibi dominant bir başkanı zor bulur artık;hocama da başkan begendiremiyoruz.Bari kendisi başkan olsa da kökünden hallolsa bu sorun.
Milletin gözü kör olmuş. Onca çöp transfer yapıldı rezil bir oyun oynuyoruz, cengiz sanki terim'in kafasına silah dayayıp aldırttı onca topçuyu. Daha bu sene hakan mert yandaş ve mensahı alacaklardı az daha.
Herkes suçlu terim masum. Geçiniz bu işleri.
Yönetim ve Teknik kadro toplanıp hepsi bir istifa etmeli. Takıma yeni kan lazım gerek yönetim gerek topçu gerek hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt