Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derin bir nefes alabiliriz
bunlara prim verip adam yerine koyanlar burda bunlarin agzindan yorum yapiyo birakin su salaklari yav rodopmus bilmem ne imis ali naciymisTabi dede herseui biliyon ya bunuda bilirsin. Dun ne yedigini biliyon mu acaba
Ünal Aysal gibi dominant bir başkanı zor bulur artık;hocama da başkan begendiremiyoruz.Bari kendisi başkan olsa da kökünden hallolsa bu sorun.Terim yine dört ayak üstüne düştü. Bütün bu başarısızlığı yönetime ve ua ya kesilecek. Biraz torun sevip tekrar gelir iki üç sene sonra.
Kimi dinleyelim bunu mubunlara prim verip adam yerine koyanlar burda bunlarin agzindan yorum yapiyo birakin su salaklari yav rodopmus bilmem ne imis ali naciymis
ugur karakullukcuuuuuuuu
Kaldi 5 ay...bana belhandadan baska yorum yapmiyo diyen adamsin benden cok fasliyi paylasiyosun ben konudan atilinca laf atiyosun bir de bana bile bile
fatih hocaya salliyomusum siz sallama görmediniz

Bu kadar geçimsiz biri olup nasıl o kadar yıl evli kalmış Fulya Terim hanımla, şaşırtıcı yani.Fatih Terim tam bir başkan öğütme makinası gibi çalışıyor yav
Adem Ljajic'ten iki tane Emre Akbaba çıkar,son halini gördüyseniz hamile göbeği yapmış!Emre Akbaba - Adem Ljajic takasina karsi degilim
Manyak dolu takim sen 1 tane daha gece kusu pompacisini istiyonEmre Akbaba - Adem Ljajic takasina karsi degilim
Milletin gözü kör olmuş. Onca çöp transfer yapıldı rezil bir oyun oynuyoruz, cengiz sanki terim'in kafasına silah dayayıp aldırttı onca topçuyu. Daha bu sene hakan mert yandaş ve mensahı alacaklardı az daha.Ünal Aysal gibi dominant bir başkanı zor bulur artık;hocama da başkan begendiremiyoruz.Bari kendisi başkan olsa da kökünden hallolsa bu sorun.