Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beraber çıksınlar şu gerginliğe şimdilik son versinler. Sezon bitsin ringe çıkaralım karşılıklı birbirlerine doya doya sövsünler

başkan taylan transferine de açıklık getirsin 1 zahmet. kaynağı belli köpeklerin havlamalarını susturalım.

Umarim az sonra transferi acmadan kapattik der Baskan, cunku taraftari oyalamayi biraksinlar. Yapmayacagiz desinler biz de burada bosuna umitlenmeyelim.
A.Albayrak olsa Galatasaray'da transfer bitmez diyip Göksel Gümüşdağ'a Adil Gevrek'e filan bol bol teşekkür ederdi ama Mustafa Cengiz olunca "Dôstum âlem senünçün ger olur düşmen bana Gam degül zîrâ yetersin dôst ancak sen bana" gibi bir dize bekliyorum kendisinden

buna bi açıklama getirilsin. sadece biz böyle bir şey yapıyormuşuz gibi bir gündem oluşturuluyor çünkü

Yapılan şey şuydu. Taylan kendi cebinden para verip bonservisini aldı. Biz de Taylan'a imza parası olarak verdik. Hem bizim hem erzurumun işine geldi. Eğer bir sorun varsa olay erzurum ve gençler arasında bizlik bir şey yok.

İrfan Can alınması taraftarıyım. Ama Talisca olsa o da başka bir seviye. Falcaodan çıkılabilse Talisca o parayı hak eder. Taylan-İrfancan-Talisca-Onyekuru-Visca tam avrupa uefa kupası kazandıracak seviye olur.

Talisacanın sözleşmesi mi bitti?

Taliscayla şöyle 3 milyondan 3,4 sene sözleşme yapılsa iyi olur mu acaba.Kabul eder mi.Yaşıda daha 26..

Sponsor bulanbilese imza parası falan verilse..Dinçer azaphan gibi adamları paylaşımlar yaparken görüyoruz birazda Galatasaray için ellerini ceplerine atsalar fena olmaz.
Bak karşı tarafa adamlar çatır çatır para hibe ediyor.Hemde sürekli yapıyorlar.

İrfan Can alınması taraftarıyım. Ama Talisca olsa o da başka bir seviye. Falcaodan çıkılabilse Talisca o parayı hak eder. Taylan-İrfancan-Talisca-Onyekuru-Visca tam avrupa uefa kupası kazandıracak seviye olur.

Renktaş bazen işler göründüğü gibi olmuyor.
Talisca varsa arkasına defansif yönden güçlü adamlar alacaksın. Bu başarı için forvetin iyi olacak.

SON DAKİKA! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in düzenleyeceği basın toplantısı öncesi teknik direktör Fatih Terim Türk Telekom Stadı'na geldi. Fatih Terim ve Mustafa Cengiz ile görüşme gerçekleştiriyor. (@yakupcinar)

şuan twitterda gündemde ilk sırada bu mevzu. örneklerle çoğaltıp susturmak gerek.

20 dk sonra gündem değişecek zaten. Çok önemli mesele değil zaten, konuşsunlar dursunlar. Herkes biliyordu böyle olduğunu, Atilla Türker bunu Atlantis’i keşfetmiş gibi anlatıyor ki neden olduğunu da hepimiz biliyoruz

Bir kanat, bir forvet ve bir 6 numara istedik yaz transfer doneminden beri. Cok mu sey istedik ulan hainler.
Reis bu yönetim 2017/2018 Ocak transfer döneminde geldiler, şöyle yaptıkları transferlere bakıyorum Emre Kılınç & Marcao & Luyindama & Taylan & Oğulcan haricinde şu adam kalsın seneye kadromuzda olsun diyebileceğimiz kimse yok

7. transfer dönemi ve kadroda bir-kaç sene kalabilecek 5 tane adam sayabiliyoruz...

Renktaş bazen işler göründüğü gibi olmuyor.
Talisca varsa arkasına defansif yönden güçlü adamlar alacaksın. Bu başarı için forvetin iyi olacak.
Haklısın ben irfan ve taylan önüne talisca olabileceğini düşünüyorum aslında. Mücadeleci oyuncunun teknik olanını bulmak biraz zor. İrfan sanki bu işi yapabilir diye düşünüyorum. Bugün talisca ile ilgili haber vardı. Beşiktaş'a gün doğdu! Talisca, Çin'den ayrılıyor....

oğulcan bitti şimdi de 4 bir koldan taylana mı saldırıyorlar ulan ne alçak ne şerefsiz bunlar ya topu sahada oynamak yerine bunların yapıldığı başka bir lig var mı bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt