Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.499
- 26.305
- 2.083
Bir kanat, bir forvet ve bir 6 numara istedik yaz transfer doneminden beri. Cok mu sey istedik ulan hainler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu oğulcan hakkında faha bilgi sahibi olmuştur olmadı kulübün bi avukatını çıkarsın mala anlatır gibi anlatsınlarbaşkan taylan transferine de açıklık getirsin 1 zahmet. kaynağı belli köpeklerin havlamalarını susturalım.
başkan taylan transferine de açıklık getirsin 1 zahmet. kaynağı belli köpeklerin havlamalarını susturalım.
Taylan transferinde ne sorun vardı ki ?
A.Albayrak olsa Galatasaray'da transfer bitmez diyip Göksel Gümüşdağ'a Adil Gevrek'e filan bol bol teşekkür ederdi ama Mustafa Cengiz olunca "Dôstum âlem senünçün ger olur düşmen bana Gam degül zîrâ yetersin dôst ancak sen bana" gibi bir dize bekliyorum kendisindenUmarim az sonra transferi acmadan kapattik der Baskan, cunku taraftari oyalamayi biraksinlar. Yapmayacagiz desinler biz de burada bosuna umitlenmeyelim.
buna bi açıklama getirilsin. sadece biz böyle bir şey yapıyormuşuz gibi bir gündem oluşturuluyor çünkü
buna bi açıklama getirilsin. sadece biz böyle bir şey yapıyormuşuz gibi bir gündem oluşturuluyor çünkü
İrfan Can alınması taraftarıyım. Ama Talisca olsa o da başka bir seviye. Falcaodan çıkılabilse Talisca o parayı hak eder. Taylan-İrfancan-Talisca-Onyekuru-Visca tam avrupa uefa kupası kazandıracak seviye olur.
şuan twitterda gündemde ilk sırada bu mevzu. örneklerle çoğaltıp susturmak gerek.Yanlış hatırlamıyorsam villareal fornalsa 12 m ödetmişti ffp için.
İrfan Can alınması taraftarıyım. Ama Talisca olsa o da başka bir seviye. Falcaodan çıkılabilse Talisca o parayı hak eder. Taylan-İrfancan-Talisca-Onyekuru-Visca tam avrupa uefa kupası kazandıracak seviye olur.
şuan twitterda gündemde ilk sırada bu mevzu. örneklerle çoğaltıp susturmak gerek.
Fatih Terim Cengoyu görevden alıyordurSON DAKİKA! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in düzenleyeceği basın toplantısı öncesi teknik direktör Fatih Terim Türk Telekom Stadı'na geldi. Fatih Terim ve Mustafa Cengiz ile görüşme gerçekleştiriyor. (@yakupcinar)
Reis bu yönetim 2017/2018 Ocak transfer döneminde geldiler, şöyle yaptıkları transferlere bakıyorum Emre Kılınç & Marcao & Luyindama & Taylan & Oğulcan haricinde şu adam kalsın seneye kadromuzda olsun diyebileceğimiz kimse yokBir kanat, bir forvet ve bir 6 numara istedik yaz transfer doneminden beri. Cok mu sey istedik ulan hainler.
Haklısın ben irfan ve taylan önüne talisca olabileceğini düşünüyorum aslında. Mücadeleci oyuncunun teknik olanını bulmak biraz zor. İrfan sanki bu işi yapabilir diye düşünüyorum. Bugün talisca ile ilgili haber vardı. Beşiktaş'a gün doğdu! Talisca, Çin'den ayrılıyor....Renktaş bazen işler göründüğü gibi olmuyor.
Talisca varsa arkasına defansif yönden güçlü adamlar alacaksın. Bu başarı için forvetin iyi olacak.
Yanlış hatırlamıyorsam villareal fornalsa 12 m ödetmişti ffp için.