Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
olabilir lucescudinamo kiev olacakmis sponsor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olabilir lucescudinamo kiev olacakmis sponsor
falcao hepsini redetmisÖzgür Sancar'a göre Falcao için Portland Timbers'tan teklif varmış. AS girmiş. Dün paylaşmıştım Fatih İlek diye bir menajere dayanıyor haber
![]()
Oferta de la MLS por Falcao
El técnico del Galatasaray, Fatih Terim, recalca que el club aceptará cualquier decisión que tome el jugador. El Portland Timbers ha presentado ya una oferta.as.com
Sana mı?kebapci selahattin olacakmis sponsor
Nef'i ondan önce taniyormuydun? Ben taniyorum artikFarzedelim bir firmayı sponsor olarak arıyorlar. La salak mı bu adam İrfana sponsor olsun. Ne getirisi olacak ki? En fazla twitter da türk futbolu ahalisi duyacak baska? Nef Emre Akbaba'ya sponsor olmadı mı? Ne getirdi Nef'e?
hee bana fatih dursunSana mı?
Evet tanıyordum. Ama senin tanımanın Nef'e ne faydası olacak mesela?Nef'i ondan önce taniyormuydun? Ben taniyorum artik![]()
Herkes gergin, kebapcı falan antu agzıyla limitleri zorlamahee bana fatih dursun
istenilen tüm transferler için söylendi o söz diye biliyorum. toplam maliyet yani.Yaw ne 38 milyonu?
Oradan anladigim Irfan ve Visca icin 13 14 milyon istiyorlar.
12'ye anlasalim. 2 milyonunu sponsor versin. 8 milyon yaza, 2 milyon da bonus olsun
Güney Amerika ile Arabistan'ı reddetmiş. Gideceğine çok ümidim yok ama işte bir umutfalcao hepsini redetmis
gerginlik falan yok bosuna tatava yapan sizsiniz saniki bilmiyodunuz bunlarin olacaginiHerkes gergin, kebapcı falan antu agzıyla limitleri zorlama
Bu arada seninle özelden Avusturya ligini tartısacaktık. Unuttum sanmagerginlik falan yok bosuna tatava yapan sizsiniz saniki bilmiyodunuz bunlarin olacagini
Zannetmem.
yanlış anlamışsın sadece irfancan için o parayı istiyolar.. (12-13 milyon euro)Yaw ne 38 milyonu?
Oradan anladigim Irfan ve Visca icin 13 14 milyon istiyorlar.
12'ye anlasalim. 2 milyonunu sponsor versin. 8 milyon yaza, 2 milyon da bonus olsun