Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farzedelim bir firmayı sponsor olarak arıyorlar. La salak mı bu adam İrfana sponsor olsun. Ne getirisi olacak ki? En fazla twitter da türk futbolu ahalisi duyacak baska? Nef Emre Akbaba'ya sponsor olmadı mı? Ne getirdi Nef'e?

Özgür Sancar'a göre Falcao için Portland Timbers'tan teklif varmış. AS girmiş. Dün paylaşmıştım Fatih İlek diye bir menajere dayanıyor haber

Edit:Bu adam

Özgür Sancar'a göre Falcao için Portland Timbers'tan teklif varmış. AS girmiş. Dün paylaşmıştım Fatih İlek diye bir menajere dayanıyor haber
falcao hepsini redetmis

Farzedelim bir firmayı sponsor olarak arıyorlar. La salak mı bu adam İrfana sponsor olsun. Ne getirisi olacak ki? En fazla twitter da türk futbolu ahalisi duyacak baska? Nef Emre Akbaba'ya sponsor olmadı mı? Ne getirdi Nef'e?
Nef'i ondan önce taniyormuydun? Ben taniyorum artik 😅

Yaw ne 38 milyonu?
Oradan anladigim Irfan ve Visca icin 13 14 milyon istiyorlar.
12'ye anlasalim. 2 milyonunu sponsor versin. 8 milyon yaza, 2 milyon da bonus olsun

transfere ihtiyaç şart..bunu hem fatih hoca hem yönetim gayet iyi biliyor...fatih hoca kalkıpta boşuna medyaya konuşmadı..ama 2-3 gündür ortaya çıkan kaosun dinmesi için belli ki bir sulh sağlanmış..yoksa krizin devam edip kötü bir şekilde sonuçlanması ki hoca ile yolların ayrılması olurdu, galatasaray büyük yara alacaktı..toplantıdan önce de başkanın hoca ile görüşmesi öyle rutin bir görüşme değildi..nasıl bir orta yol buldular bunu kendileri bilir..ama fatih hocanın bu kadro yeter şampiyon oluruz düşüncesinde olmadığı kesin..başkan ın bunu demesi kaosun dinmesi için denilmiş popülist bir söylem..bir orta yol bulunmuş ya da mayısa kadar sümen altı edilmiş sorunlar bu çok net..

Hoca'nin istedigi tum transferler 38 milyon euroyu buluyormus, yani sadece Irfan ve Visca olayi degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt