Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hibe ha. vay arkadaş, lan bunları yiyolar mı harbiden.✖ Ödediği 6 milyon euro borcu her fırsatta taraftarın gözüne sokan Mustafa Cengiz
Kulübe 150 milyon euro hibe eden, Oyuncuların 15 milyon euro borcunu ödeyen, 5 farklı firmayla sponsor olan ama yine de "Taraftara layık olamadım" diyen Ali Koç
Şu katıksız orman çocuğu kadar olamadınız be

başkan bilinmeyen birşey demediki , hani plan program? neden Eylül'de başlamadın , aha bak yine bitti transfer dönemiSimdi izledim baskan kotu konusmamis guzel. Ama transfer lazim
yuuuuuuhhhhhh yuuuuuuuhhhhhhhhhh yuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhEkli dosyayı görüntüle 108156
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mesaj alındı mı ahbab?
Transfer diyince aynı böyle gülüyorumisim önemli degil yeni transfer gelsin
Guzle kardesim hem nakit yok pandemi donemi hem de satmadan almama olayi devam ediyor yani karsidaki kulupler opsiyonu kabul etmelibaşkan bilinmeyen birşey demediki , hani plan program? neden Eylül'de başlamadın , aha bak yine bitti transfer dönemi
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hibe ha. vay arkadaş, lan bunları yiyolar mı harbiden.![]()
Mesut ve Papu Gomez haYemin ederim sampiyon olamazlarsa olabilecek travma ve ekonomik krizi düşünemiyorum bile.